Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

. Uważaj na siebie, nie dźwigaj i duuuuużo odpoczywaj. Trzecia ciąża to mega wysiłek dla organizmu!!!!!! nie wierzę że czytacie, bo nie ma co...;-)
gdzie byłaś jak cię nie :-)było?
nie wiem co się stało z moją silną wolą,przy @ tak mnie ciągło do czekolady myśłałam ze zwariuje no i zjadłam!ale dziś już się poprawiłam i nie oszukiwałam,ciekawe kiedy waga znów ruszy.Dietka fajna ale i tak mi ciężko bo ja kofam chlebek,a mój m jak nazłosć codzień piecze sobie świeży strasznie mnie to męczy a w całym domku tak pięknie pachnie ech marzenie.Teraz ciągle w głowie mam pierogi ruskie .Dziś zadzwoniłam do znajomej która unas prowadziła fitnes ale potem zrezygnowała ,zapisałam się doniej na fitnes ale będe musiała śmigać jakies 15km do Kiędzieżyna Koźla-tam prowadzi fitnes.Znajomą zaciągne z sobą coby było raźniej
wiem że warto wydać na tek karnet i paliwo i poświęcić czas laska bardzo dobrze zna się na tym co robi ,jest po nowych szkoleniach więc ćwiczenia są sporo fajniejsze niż kiedyś.Laska daje mocno popalić,pamiętam że po godzinie fitnesu wszystkie wychodziłyśmy mokre jak po prysznicu.Jest cieżko bo tępo dość ostre ale ona ma coś w sobie że Cię ciągnie i masz chęci biec na fitnes normalnie pryska jakąś taką dobrą energią czy cuś:-)
generalnie bardzo fajna osoba.Także od poniedziałku zaczynam mam nadzieje że dam rade i nie polegne bo wstyd by było,no i w środy a fajnie bo o 20.30 także godzina mi pasi bo m różnie wraca z warsztatu a na taką pore spokojnie zdąże.Teraz dobry tydzień na basen nie pochodze bo niemoge narazie oczu moczyć.Więc tak poćwicze może waga zacznie szybciej lecieć.
miłego weekendu kochane.Mamstud jak tam ręka?
i.. dużo miałaś do nadrobienia - podziwiam. :-) ;-)
Sama siebie podziwiam :-) Ręka boli ale przeciwbólowe są bosskie, mam odlot :-)
Jak tam samopoczucie? Lepiej?
przeciwbólowe
hi hi hi a tak sie wzbraniałaś ;-)
dzięki że pytasz.