monika1977
Fanka BB :)
Hej laseczki!!!
Już jestem.Jutro zajrzę i zobaczę co naskrobałyście
Już jestem.Jutro zajrzę i zobaczę co naskrobałyście

Ostatnia edycja:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

No ale tyle tego dobrego bo w Niedziele też nie spał w dzien a noc była koszmarna:-)
a dzis w nocy dla odmiany ja obudziłam Kacpra jakis moszmar mi sie przysnił i dosłownie na równe nogi skoczyłam mały sie wystraszył T. tak samo a ja myslałam ze zawału dostane:/
No nie moge sie na was napatrzec:-)
.Najlepiej sprawdza się tran plus jakieś witaminki (u nas np.Sanostol).
.Filip nienawidzi być unieruchomiony ostatnio u fryzjera nam zrobił Meksyk,ze hej
.Będę miała dziecko rastamana:-)
.

,przede mną właśnie stoi pyszne latte z syropem waniliowym

.
.
.Biedne dziecko znowu musi znosić długie leczenie. Wierze,ze ta"droga przez mękę"zaowocuje wreszcie całkowitym wyleczeniem.Trzymam kciuki.
ostatnio weszłam z zamiarem napisania, ale atmosfera mnie odrzuciła 

,ale już jest lepiej
.Z Krzysiem w końcu nie pojechałam do dentysty tylko z Anią,bo autobusem z dwójką dzieci byłoby mi za ciężko
.Zapytałam dentystke co mam robić,bo Krzysio w nocy rzłopie mleko,a ma już taki dziwny nalot na zębach to mi powiedziała żeby brać gaze na palec i po wypiciu przez niego mleka przelecieć po zębach tą gazą nawiniętą na palec i zamoczoną w wodzie
.

.Szaro, buro i jakoś za szybko się żyje.
.Dużo tego nie było więc się popraw
.

Tomek za to robi wszystko tak jak brat i szoruje zęby razem z nim. Jak wieczorem nie umyje zębów to też próbuje mu myć gazą przez sen.
. To co mam teraz na głowie trudno nazwać fryzurą.No nic muszę się jakoś przemęczyć.