Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.Czyste lenistwo
.
a to smaczne serwujesz śniadanka
musze małej spróbować zrobić twoje placuszki.Ja kiedyś oglądałam program Mamo to ja i w programie wspomnieli żeby maluchom nie podawać sera na ciepło czy takiego roztopionego nie pamietam dobrze,ale chyba powiedzieli że od 3roku życia.Więc ja małej nie daje,nawet żółtego jej nie dawałam bo się bałam.Dziekuje bardzo za miłe komplementy
ale jeszcze mi sporo zostało do popracowania nad dietką!Ale dziewczynki mają świetną tą kuchenke super prezent! i wygląda jak taka prawdziwa .Ja u nas oglądałam w sklepach to nasze takie jakieś badziewne w porównaniu do tych od waszych słoneczek.Nawet chciałam jej kupić pod choinke ale m coś marudził,że zamała na to więc kupie jej potem.

i mam andzieje ze to sie nie zmieni!!
. Mam nadzieje ze znow cos jej nie odbije..
.
.
w Nowym Roku... życzę Wam spełnienia marzeń małych i dużych oraz zdrówka... Moniko, bardzo Ci dziękujęJolu,ja pamiętam o wszystkich dziewczynach z forum mamy majowe. Myślę tez o tych z którymi jestem na wojennej ścieżce
.
Ostatnio często zastanawiam się co u Okruszka Emi. Miała wybrać pracę, zastanawiała się jak to będzie z Tymkiem i znikła.
to bardzo miłe, że o mnie pamiętasz... i dziś jakoś mnie tchnęło i weszłam do Was ...
Albo twarożek od krówki ze wsi rozgniatam i dodaję jakieś owoce jak do kisielku. A na kanapki np. robię pastę rybną: 1 nieduża, wędzona ale świeża makrela, 3 jajka na twardo i w malakserze miksuję na papkę, trzeba dość długo miksować, by ości żadnych nie było, bo mimo iż staram się uważnie wyciągnąć wszystkie, to się przytrafiają, ale długie miksowanie jest skuteczne.
Pracuję od połowy grudnia przy komputerze jako grafik komputerowy - czyli w zawodzie
. Na razie na 3/4 etatu (8.30-14.30), ale czekają aż przejdę na pełny, są na tyle wyrozumiali, że nie było problemu dogadać się z czasem pracy ze względów momowo-synkowych
trudnych rozstaniach itd. Rekrutacja przebiegała w gronie młodych kobiet (starszych ode mnie), ale dzieciatych
może dlatego było miło i z pełnym zrozumieniem...
No ale teraz to jestem przerażona tym wszystkim
, bo oprócz photoshopa nie znam niczego i czuję się jak głąb
. Trochę to potrwa nim się nauczę i będę biegła.
. Odkąd tam chodzi jest mnóstwo postępów, bo zaczął mówić... i gada coraz więcej słów, pokazuje, że będzie kupa, więc grzecznie biegniemy po nocniczek i siada, no siku to tylko przy okazji...ale i na to pewnie przyjdzie pora. Jest wielkim łasuchem i do jedzenia nie trzeba go namawiać. Zje wszystko i woła jeszcze, ale staram się go trzymać by mu nie rozpychać żołądka, rozmawiałam o tym z panią doktor i tego się trzymam.
, jajka oczywiście te jak najlepsze...nie 3 a przynajmniej 1 albo wsiowe ;-). Mleko modyfikowane jedynie rano jeśli będzie wołał (dla mnie to wygodne jak wstajemy wszyscy
). W każdym razie poprawa była piorunująca
- polecam.
no ale zawsze można pominąć ten post 
.