reklama

Mamy majowe 2009

Ulubioną płytą mojej córki jest ... Lady Gaga "the fame monster", a ulubiona piosenka to "bad romance"...

Martuś - ja bym barrrrrrdzo chciała posłać Nati do przedszkola! Może by w końcu mówić zaczęła! Ale jeśli będę pracowała tak jak pracuję czyli na popołudnia to nie pójdzie do przedszkola... bo do przedszkola szła by rano, a potem albo jeszcze ja przed pracą bym ją odbierała i zostawałaby z dziadkami tak jak teraz, albo już dziadkowie by ją odbierali... i ja nie miałbym właściwie z nią kontaktu. Bo jak ja bym była rano w domu to ona byłaby w przedszkolu, a potem ja na 14 do pracy, a ona z kimś w domu... więc jeśli nie uda mi się zmienić pracy to Nati na razie do przedszkola nie pójdzie. A bardzo tego żałuję!!!

reklama
Marzenko, powiedz Nati, że też lubię tą piosenkę. :-)

a z przedszkolem to faktycznie kiepsko, tak to przynajmniej przed południem jesteście razem.

Ostatnia edycja:
Marzenko co do przedszkola to nie rozumiem przecież wiedzą że ludzie coraz częściej pracują na zmiany, nie mogą też tak robić z przedszkolami?? kiedy w końcu ten kraj będzie dla ludzi:no:
Matysia ja dawno juz wiedziałam że ty kochana to ADHD masz,a Filipek to wdał się w mamusię jak nic:-D;-)
Martuś ależ masz wyrozumiałą córkę,wiedziała że mamusia zmęczona to pomogła :-)dobrze wychowujesz dzieci:tak:
Moni dobrze że Mikołaj chętnie zajmuję się nauką dobry początek na dalszą edukację
Mama Niki ładnie z córką zakupki robicie haha,najważniejsze że tatuś placi:-D

Znowu wszystkie się na "M" zebrały:-)

Ostatnia edycja:
Marzenko co do przedszkola to nie rozumiem przecież wiedzą że ludzie coraz częściej pracują na zmiany, nie mogą też tak robić z przedszkolami?? kiedy w końcu ten kraj będzie dla ludzi:no:

też mnie to zastanawia... a co maja powiedzieć kobiety, które pracują w marketach i kończą o 22 lub 23... a przedszkola czynne do 17. nawet te prywatne też do takiej godziny. paranoja!

Martuś ja też bardzo lubię tą piosenkę, choc ostatnio chyuba nieco mniej... za często leci u nas...

eee tam kasica co kiepsko??!! - wszytsko idealnie widać na tej pierwszej fotce!!!

Kasiu, no faktycznie wszytskie na M. :-D musiz chyba pomyśleć o zmianie nazwy. ;-) :-D

A Maja faktycznie bardzo ładnie sprząta ale spokojnie, odbija sobie w innych sytuacjach. :-D

Marzena ale się ciesze,że Filip nie lubi Gagi:-D:-D:-D.Gust muzyczny to chyba po mnie odziedziczył bo zasypia przy chilloucie, tańczy przy reggae bawi sie przy soulu a spiewac pewnie bedzie bluesa.
Faktycznie z tym przedszkolem to u was żadne rozwiązanie:-(.Mojego Filipa na razie te przyjemności ominą,nie zamierzam go posyłać ani do żłobka ani do przedszkola.
Kasiu ja ADHD:szok::szok::szok:???No co ty:-D:-D:-D
Kasico jeszcze raz ogromne gratulacje.
Jeszcze jedna na M przylazła:-D.
:-D:-D:-D

Marta to co Mi proponujesz??:-D
Kasica gratulację,niech fasolka zdrowo rośnie:tak:
Matysia tak tak toż Ty szogun wcielony, już Ja widziałam na własne oczy,ale tylko i wyłącznie pozytywnie oczywiście ;-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry