m@dz1@
Fanka BB :)
Marzena
ja też
Tsarina Kamil akurat Panią Doktor bardzo lubi teleskop bierze i sam sie bada a jak widzi patyki to otwiera buzie także mamy go przebadanego wzdłuż i wszerz ale w tym wypadku akurat nie ma się z czego cieszyć
Widze że zakres obowiązków ten sam co ja mam w pracy i w przyszłej Firmie którą chcemy założyć z mężem też będziemy starać się o dotacje z PUP
ja też
Tsarina Kamil akurat Panią Doktor bardzo lubi teleskop bierze i sam sie bada a jak widzi patyki to otwiera buzie także mamy go przebadanego wzdłuż i wszerz ale w tym wypadku akurat nie ma się z czego cieszyć
Widze że zakres obowiązków ten sam co ja mam w pracy i w przyszłej Firmie którą chcemy założyć z mężem też będziemy starać się o dotacje z PUP
Wszystkiego najlepszego dla Andrzejka!Super że taki rezolutny i opiekuńczy!!!Co do pisania to chyba umarłabym z tęsknoty za Wami jakbym tu nie zerkała
. Ustalimy cos i urządzimy spotkanie.Może jeszcze jakaś śląska (dolnosląska?)mama dołączy. W ogóle to myslę o jakimś zlocie majówek na powitanie lata.Co wy na to???

codziennie się melduję. Pozmieniało się ale nie jestem pewna czy na dobre:-(.Szkoda.
.

.Dobrze,że mi przypomniałaś bo aparat leży u eMa w samochodzie.jak wróci to coś wrzucę.