Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Kurcze ja to się "kulałam "ja to wszyscy mówili co mnie strasznie denerwowało,wieć kulała i kulałąm się do 40 tyg,ciąży.Pamiętam że dokuczał mi ból nóg nie było widać gdzie kostaka tak miałam opuchnięte nogi a chodziłamw klapeczkach ala drewniaki bo nic innego nie mogłam na noge nałożyć.No i te noce nie przespane,kiepsko mi się spało!
Także dziś dzionek przyjemny.
a rano jak wstanie to odrazu woła mamo mokre tu jest i ciągnie i chce jaknajszybciej zdiąć pampersa.Znajomej mała też szybko załapała jak była w wieku Nicol to już długi czas nawet w nocy wołała ze chce siku.Także zależy od dziecka,ja też widziałam że Nicol miała prawie suche pampersy więc nie było sensu zeby w nich chodziła.Jeszcze troszke przeraża mnie wysadzanie małej gdzieś na zakupach,jak np jesteśmy w centrum handlowym to jest w pampersie bo jakos przeraża mnie myśl posadzenia w takiej toalecie na ubikacje.Ja tak mam sama jak musze korzystać to nie siadam i się strasznie brzydze.Wiem niezły schizol ze mnie
Ciężko mi podać jakiś termin.Lepiej Ty i Daria się skonsultujcie a ja się do was"pracusie" dostosuje:-)n
Mmatysia - rzuć jakimś terminem spotkanka!
:

.Ja tam wole tego nie pamiętać