marychna21
Fanka BB :)
Lilian- Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin (spóźnione ale szczere bo mi wczoraj net nie działał)
ankzoc- Graytuluję córeczki i niech się zdrowo rozwija
ankzoc- Graytuluję córeczki i niech się zdrowo rozwija
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

kochane mamusie właśnie wróciłam z badania połówkowego usg, no i już wiem mamy córcię Majeczkę, taka jestem szczęsliwa, od poczatku miałam takie przeczucie. Mała tak sobie spokojnie leżała wzdłuż mojego brzuszka, ze lekarz nie mógł zrobić wszytskich badań, ale za to nóżki miała rozłożone, aż lekarz zaczął się śmiać, że mała nie da się pomierzyć, ale bułkę widać jak na dłoni hahah. Na początku lutego będę szła na usg 4d, więc wtedy lekarz porobi niezbędne pomiary!
Dziękuję wszytskim mamusiom, które trzymały kciukiBuziaczki
Trzymam kciuki za wszytskie mamusie , które mają w najbliższym terminie wizyty, no i za te które nie wiedzą jeszcze kogo noszą pod serduszkiem, żeby się dowiedziały (o ile mają ochotę).
patusia44- kochana mam nadzieję, ze jutro wszytsko wyjaśni się tak jak u mnie i twój maluszek okaże się upragnioną córcią. Buziaczki
Kochana, gratuluję Dziewczynki!!! Mi też się bardzo podoba imie Maja!kochane mamusie właśnie wróciłam z badania połówkowego usg, no i już wiem mamy córcię Majeczkę, taka jestem szczęsliwa, od poczatku miałam takie przeczucie. Mała tak sobie spokojnie leżała wzdłuż mojego brzuszka, ze lekarz nie mógł zrobić wszytskich badań, ale za to nóżki miała rozłożone, aż lekarz zaczął się śmiać, że mała nie da się pomierzyć, ale bułkę widać jak na dłoni hahah. Na początku lutego będę szła na usg 4d, więc wtedy lekarz porobi niezbędne pomiary!
Dziękuję wszytskim mamusiom, które trzymały kciukiBuziaczki

Ale się uśmiałam! Mogę się podpisać pod tym co napisała Sheeppy ;-)Super wieści! u mnie tez miała być Majeczka [imię] ale moja Majeczka ma jajeczka
Gratuluję córeczki!![]()
Ja jeszcze sie łudzę że może na następnym usg coś się zmieni ;-) bo ostatnio nic nie było widać...
Oczywiście bedziemy trzymać! Wszytko na pewno bedzie w najlepszym porządku! Czekamy na wieści!Trzymajcie jutro za mnie kciuki mam wizytę o 17:30 !!!!

Cały dzień śpię i nie mam siły wstać z łóżka, ledwo trzymam się na nogach... do tego oblewają mnie poty 
Mam nadzieje, że to przejściowe... nie wiem jak dam rade w niedziele być chrzestną