czesc kochanienkie
Kilka dni nieobecnosci i trzeba bylo z godzine czytac tyle az napisalyscie
Przedewszystkim
Katarzynka83 mialam trzymac kciuki ale juz wrocilas wiec kochana GRATULACJE OGROMNIASTE!!!!! Super ze bedzie dziewczynka

Ankzoc- no super ze corcia skopala meza, moj ostatnio chyba byl odwrocony i sie denerwowowalam ze cos nie tak i w sobote bylismy w kinie i maly zaczal tak kopac i moj M nawet poczul kopniaki

Co do naklejek sa cudne

my z mezem tez juz zastanawiamy sie jak urzadzic pokoj malego i na allegro znalazlam super mate edukacyjna Reinforest i chyba ba taki sam styl urzadzimy pokoik mlodemu.A do tego jeszcze sporo czasu bo pokoj bedziemy remontowali jak juz wrocim do PL.wiec narazie maly bedzie z nami w sypialni u moich rodzicow.
Moge sie jeszcze pochwalic ze maly dostanie od Brata mojego M wlasnorecznie zrobiona kolyske

super sie cieszymy.
Patusia- duzo zdrowka dla Oliwierka.Cos za duzo tych chorobsk obrzydlych

Mam nadzieje ze maly szybko wyzdrowieje.
Guska- ja np.dostalam juz wyprane i wyprasowane rzeczy i mowila zebym juz nic z nimi nie robila, ale ja nie wiem tyle beda lezec w pudelkach to moga przesiasc zapachem lezenia wiec moze je wypiore jeszcze przed porodem.zobaczymy.
Paula- a ja wlasnie sie zastanawialam ktora w emigrantek pierwsza zalatwi wlasnie ten benefit??? pewnie dopiero to weszlo do zycia dlatego nie maja jeszcze drukow.Daj znac jak juz cos zalatwisz bo ja do midwife ide dopiero 2 Lutego
Okruszku no wlasnie zgadzam sie co do prania tych ciuszkow chyba najlepiej przygotowac to przed porodem jakis im blizej narodzin tym lepiej
Justa_b- trzymajs ie chorowitko,duzo , duzo zdrowka .
Imagination- super masz ta fryzurke i wg mnie bardzo ci z nia do twarzy

Bomba
Kingus -kochana witaj, dolaczam sie do reszty dziewczyn i przesylam ci tysiace pozytywnych fluidkow ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ buziaki slonce.
Paula ty dzis upieklas faworki a ja zrobilam zupe ogorkowa jak masz ochote to wpadnij najpierw do mnie a pozniej pojdziemy do ciebie na deser