dzięki dziewczyny za wypowiedzi na temat tej komody kąpielowej, bede w lutym w sklepei mama i ja w gdansku to zobacze sobie je dokladnie i rozejrze sie za innymi, bo w koncu bez sensu wydawac 200 zł , po to zeby stalo bez uzyteczne. Wasze rady sa dla mnie cenne, bo to moj pierwszy szkrabek
katarzynak83- kochana to, że lekarz powiedział ci, że masz porod na 3 czerwca wynika stad, ze na usg zmierzyl maluszka, i poprostu wg usg termin cie sie przesunąl, bo usrednia dlugosc dziecka i oblicza wiek ciazy, ale nie kazdy maluszuk musi byc duży, jesli rodzice np tez sa nie zawysocy.... ja jak byłam to mi powiedział, ze mam na 1 czerwcxa ale kazał się tym nie sugerowac, tylko tak jak on wyliczyl na podstawie miesiaczki

, widzisz twoj maly łobuziak wazy 395 gram, a moja kruszynka 374 i tez w 21 tyg. ciazy, wiec sama masz porownanie

Najwazniejsze, że z maluszkiem wszytsko wporzadku kochana i jest zdrowiutkie, ja ide na usg 4d, 28 stycznia i juz nie moge sie doczekac. Ciekawe co w rzeczywistosci nosisz pod serduszkiem ??? Ja mam nadzieje ze jak teraz pojde to nie dowiem sie ze z mojej majeczki zrobil sie jasiek
imagination-kochana przestan wierzyc w zabobony idz i scinaj wlosy.... jesli tylko masz na to ochote

Tak jak mi mowia oj nie kupuj tego czy tamtego juz dla dziecka, a ja sobie mysle a co pozniej jak urodze mam chodzic i kupowac.... a to takie gadanie.
ewela83- gratuluję córci, no dziewczyny doganiają chłopaków

w koncu rownowaga musi byc
paula7- kochana ja tez mam badania usg 4d 28 stycznia jak ty tylko, ze o 12, wiec troszkę szybciej, ale trzymam kciuki za ciebie i twoje malenstwo

, zeby wszytsko bylo wporzadku, ja tez sie denerwuje, tymbardziej, ze na połówkowym nie mialam zadnych pomiarów robionych bo mała nie dała sobie porobic, uparciuch maly, wiec ide prywatnie
justyna o- ja miałam cała koncepcje jak urzadzik pokoik dla synka hahah i miało to byc własnie w stylu takiej dzungli, wlasnie cos takiego zobacz na linka
NAKLEJKI SAFARI DŻUNGLA - ŚREDNI ZESTAW !! (524015924) - Aukcje internetowe Allegro
rosea- tez urzadzisz na pewno slicznie kacik dla maluszka, a z czasem jego wlasny pokoik