reklama

Mamy majowe 2009

jeszcze nie wiem jaka jest tu opieka. ale po pierwszej wizycie jestem zawiedziona zrobiono mi tylko test ciazowy i odeslano z recepta na kwas foliowy do domu. tak naprawde to nie wiem co mam dalej robic. PROSZE O POMOC

reklama
witam nowe majowe mamusie:tak: super, ze jest nas coraz wiecej:-)

jak Wam minal weekend dziewczynki?
My wczoraj podskoczylismy do Safari parku i wesolego miasteczka w jednym, lwy, tygrysy, slonie, zyrafy, karuzele, owieczki i kozy do glaskania i przytulania...Synus byl zachwycony, my z reszta tez:tak: obiecalismy sobie, ze w kazda pierwsza niedziele miesiaca bedziemy robic z nim jakis wiekszy wypad:tak::-) Juz sie na to ciesze:)

milego wieczorku Wam zycze kochane:tak:

Paula7 :) Ja tez jeszcze nie wiem jak wygladaa tu opieka. Ja dzis bylam wlasciwie dopiero zapisac sie do lekarza, bo jeszcze nigdy tutaj nie bylam, nawet u ogolnego. Mialam takie jakby spotkanie z pielegniarka, zmierzyla cisnienie i zwazyla i tyle. Powiedzialam jej, ze chyba jestem w ciazy,to kazala mi jutro zaniesc mocz do badania i zapisac sie do lekarza na wizyte i dopiero wtedy bede wiedziec co dalej.

Madzia - no faktycznie jakos cicho tutaj :) chyba musimy rozruszac te dziewczyny:-pCiesze sie ze badania twojego maluszka sa ok, ja narazie zyje ciagle w niepewnosci, dzisiaj probowalam sie zapisac do lekarza ale narazie to skomplikowane, wiec moze jutro.
Zalozylam watek poznajmy sie - dopisz sie :)
A tak wogole to dziewczyny ile sie staralyscie o dzidzie?

Justyna- gdyby to było możliwe to ja więcej bym pisała, ale mam 2,5 miesięcznego synka, więc czasu nie mam za dużo:) A co do Twojego pytania ile starałam się o dzidzie to ja się nie starałam. Nie chciałam tak szybko po porodzie brać antykoncepcji i powiedziałam: "co będzie" i takim to sposobem jestem w ciąży:) jestem bardzo szczęśliwa z tego powodu, bo mój Oliwierek będzie miał rodzeństwo, a i my wychowamy 2 za jednym zamachem:)

wsumie tak naprawde to zaczelismy myslec o dziecku 3 miesiace temu ale ze wzgledu na rozne okolicznosci (wyjazd Raja do innego miasta do pracy; widywalismy sie tylko w weekend) to wsumie tak porzadnie sie postaralismy przez sierpien.

wyszlismy z zalozenia "Co ma byc to bedzie"

to slonko w takim razie obydwie jestesmy w niezlej kropce.. ale jakos damy rade.. bedziemy na wzajem sie informowac.. ja poprosze jutro o wizyte u polskiego lekarza moze on mi cos podpowie na temat opieki ciezarnej na wyspie.. jesli cos sie dowiem to dam ci znac jak najszybciej i jakos sie uzupelnimy wiadomosciami.. POZDRAWIAM GORACO!!!!
powodzenia jutro.........

witaj Justynko ja mieszkam obok Belfastu niestety nie mam zielonego pojecia co mam robic dalej.. po pierwszej wizycie u lekarza zrobiono mi tylko test i nic poza tym... jak to ma wyglodac pozniej jakie badania powinnam miec zrobione??? pomoz POZDROWIONKA

reklama
Witam serdecznie nowe mamusie SPOKOJNEJ ciazy zycze:-)

dzis dopisala nam pogoda wiec wybralismy sie na dluga wycieczke po londynie z Marta :tak::-D, najbardziej podobaly jej sie konie i golebie hehe:-D

pozdrawiam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry