Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Mela, przeoczylam gdzies info o imionach i co najwazniejsze wadze i stanie blizniaczek, mozesz nam cos wiecej napisac lub odeslac do wiadomosci, w ktorej sa te informacje? Nie moge przestac myslec o Lilian i malutkichcyt: "Dziękuję Wam wszystkim!...One nadal w stanie krytycznym, jest bardzo źle, a ja nawet odwiedzić ich nie mogę - leżę pod kroplówkami bo ze mną też coś nie tak..."
LILIann - cały czas trzymam za Was kciuki. Jeśli nie widziałaś córeczek to poproś męża (lub choćby koleżankę z sali) żeby zrobili Ci zdjęcia Paulinki i Roksanki (np. telefonem). Może też siostra przewiezie Cię wózkiem tzw. "rikszą" na OIOM. Mnie tak zawiózł mąż... Wiem - jak bardzo mi pomogło, gdy zobaczyłam mojego synka. Wcześniaki są naprawdę wytrzymałe. Dziewczynki poza tym są silniejsze od chłopców. Rozumiem, że Twoje córeczki są skrajnie niedojrzałe... ale ważą całkiem sporo i tyle osób się za nie modli, że po prostu musi być dobrze! Ty także wracaj szybko do zdrowia.
) . Ogólnie wszystko jest dobrze, mały buszuje w brzuszku ... tylko niestety okazało się, że szyjka mi sie skraca
nie jakoś drastycznie ale zauważalnie ...ech