Confi
Mamusia Damianka :)
heheh głownie chodzi o to ,ze pochylając się lepiej opróżniasz pęcherz i nic Ci w nim nie zostajeConfi -dziekuje za radę - od dziś na małysza bedze siusiać :-) - logiczna metoda
mam nadzieję ze pomoze .
Buźka

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
heheh głownie chodzi o to ,ze pochylając się lepiej opróżniasz pęcherz i nic Ci w nim nie zostajeConfi -dziekuje za radę - od dziś na małysza bedze siusiać :-) - logiczna metoda

bardzo mnie to cieszy :-)Confi kochana miałaś racje o wiele więcej oddałam :-) bo ostatnio mimo ,że mi sie chciało to skąpo leciało a teraz no jak dawniej dobra metoda dzieki za radę :-)
mam nadzieje z tak bedzie :-) i to białko zniknie choć sa sladowe iloscibardzo mnie to cieszy :-)
czekam na wieści kiedy bedziesz miała następne wyniki ... mają byc modelowe![]()
Ladygab - HBS to jest białkiem strukturalnym wirusa zapalenia wątroby typu B
brzmi to przerazajaco, ale jak poczytalam na ten temat, to po prostu codzi o sprawdzenie czy mam zoltaczke czy nie:-)dokładnie takbrzmi to przerazajaco, ale jak poczytalam na ten temat, to po prostu codzi o sprawdzenie czy mam zoltaczke czy nie:-)