Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
buźkaDzięki ;-)świetny blog imagination :-) postaram się dziś/jutro jakieś fotki swoje powrzucać - zobaczysz jak wygląda mamuśka z tym samym terminem co Ty ;-)
Na 90% mam córeczkę - więc porównasz mój kształt brzuszka ze swoim ;-)
niom - a teraz powoli się żegnam:-( może wieczorkiem jeszcze do Was wpadnębuźka

nie chce jechać do Polski na poród, z kilku powodów (w moim mieście jest tylko jeden szpital, w mieście mego mężą mam większy wybór ale za to nie mam możliwości by z teściami zamieszkać na okres kilku miesięcy, no i najważniejsze tutaj mąż nie dostanie tak dużo wolnego by być ze mną w Polsce).
a ja się tyle naczytałam na ten temat że na samą myśl mam łzy w oczach ...
No to super, że jesteś zadowolona z wizyty!Ta daaaam
Wróciłam od lekarza i ...... nadal niespodzianka :-)
Nie miałam USG dopiero będzie za miesiąc. hi hi. Śmiesznie-może dowiem się płci przy porodzie dopiero. Ale bardzo się dziś cieszę.
Zostałam zbadana, "szyjka zamknięta, uformowana, piękna" - powiedziała pani dr, maluszek ruchliwy, tętno 150, moja waga ... 8-9 kg na plus.
Została mi zwiększona ilość i rodzaj żelaza na Tardyferon 2x2 tabeltki oraz zwiększona ilość magnezu i zawsze ma to byc MAGNE B6 - 3x1 tabl.
Do tego lactuloza na zaparcia i wszystko gra :-)
Zmiana pani doktor to była świetna sprawa. Ta mi baaardzo odpowiada. Jest przemiła.
A Ty Misza nic nie przeczuwasz kto jest w Twoim brzuszku?? Bo ja od początku miałam przeczucie że chłopiec... no ale chyba nietrafione... chociaż kto wie
;-)