reklama

Mamy majowe 2009

No nic zobaczymy może mi się uda. Na razie ide zjeść, bo mi w brzuchu sie kręci cosik.
url%5D

Ostatnia edycja:
reklama
ankzoc- ciesze sie ze wszytsko ok :rofl2:

ja jestem na plusie 8 kg jak narazie,, a kubus ma rozne dni raz jest spokojenijszy raz bardzo ruchliwy,, a lezy chyba w poprzek.. hehe:rofl2:

dokładnie MAGNE B6 jest najlepszy! W aptekach często proponują tańszy magnez np. Mg B6 -ale działanie bez porównania...

Lactuloza?? hmmm... - działa??

Misza, to wspaniałe wieści! Najważniejsze, ze zmiana na plus :-) szkoda, ze Maluszek się ukrywa, ale mooooże się ujawni jescze do porodu :-)

Ja dotychczas miałam tylko 5,200kg na plusie, więc niewiele. Ale lekarz mówił, ze idealnie i nie ma w zwiazku z tym zadnych anomalii ;-) ciekawe ile przez ostatnie 3 tyg. mi przybylo... a widzę, ze troszke na pewno ;-)
https://www.babyboom.pl/forum/majowe-mamy-09-f276/fotki-usg-i-nasze-brzuszki-23048/#post3199856 tutaj dodałam new fotki z dziś ;-) jakoś ostatnio wszyscy twierdzą, ze mam brzus na kobietkę... Ciekawe czy tak jest, ze rośnie we mnie mała Maja :-)
A jak mi dokucza kopniaczkiem :-) Nawet jak chodze to mi sie obrywa :-)

misza- no to mamy naprawde dzis dobry dzień :), mam nadzieję, ze inne dziewczyny też do niego dolaczą. Super, ze zmiana dr wyszla ci na dobre. Mi lekarz w sumie kazal juz dokonczyc jesc zelazo i brac witaminy dalej, no zobaczymy co sie okaze przy nastepnych badaniach :)

imagination- mi przez m-c przybylo 2 kg :P, ale to taka norma

ja mam nadzieję, ze do maja nie przytyję więcej niż w sumie 12kg, choć do 10 chciałabym dobić, bo i to będzie ciężko zrzucić... Mam nadzieję, ze będzie tego niewiele i szybciutko stracę więcej niż przytyłam ;-)

świetny blog imagination :-) postaram się dziś/jutro jakieś fotki swoje powrzucać - zobaczysz jak wygląda mamuśka z tym samym terminem co Ty ;-)
Na 90% mam córeczkę - więc porównasz mój kształt brzuszka ze swoim ;-)

niom - a teraz powoli się żegnam:-( może wieczorkiem jeszcze do Was wpadnę :-D buźka

świetny blog imagination :-) postaram się dziś/jutro jakieś fotki swoje powrzucać - zobaczysz jak wygląda mamuśka z tym samym terminem co Ty ;-)
Na 90% mam córeczkę - więc porównasz mój kształt brzuszka ze swoim ;-)

niom - a teraz powoli się żegnam:-( może wieczorkiem jeszcze do Was wpadnę :-D buźka
Dzięki ;-)
Jestem bardzo ciekawa jak wyglądasz, czekam wiec na fotki :-)

a mi dziś jest bardzo smutno i źle :-( :-( a to za sprawą historii aga_k_m
bo jej historia bardzo przypomina moją... staram się nie myśleć o problemach jakie mam, ale to czasem jest trudne, i przez to mam huśtawki nastroju :crazy:
już dawno chciałam o tym napisać ale.. jak mam dobre dni to staram się nie myśleć o złych rzeczach, a jak mam złe dni to tylko was czytam i się wcale nie udzielam.

ja mam baaardzo dużą wadę wzroku :-( :-( gdybym była w Polsce nie było by problemu z cc. ale niestety jestem tutaj, a tutaj lekarze nie robią cc ze względu na wade wzroku :crazy: nie chce jechać do Polski na poród, z kilku powodów (w moim mieście jest tylko jeden szpital, w mieście mego mężą mam większy wybór ale za to nie mam możliwości by z teściami zamieszkać na okres kilku miesięcy, no i najważniejsze tutaj mąż nie dostanie tak dużo wolnego by być ze mną w Polsce).
moim lekarzem prowadzącym jest polski ginekolog, ale z niego mam taką pomoc że pożal się Boże :-( :-( ostatnio przy wizycie zaproponował mi poród typu vacum albo kleszcze :baffled: :baffled: a ja się tyle naczytałam na ten temat że na samą myśl mam łzy w oczach ...
w pon mam wizyte w szpitalu , spróbuje poadać jeszcze raz. ale podjerzewam że dostanę taką samą odpowiedź jak poprzednio - że oczami się nie rodzi :confused:

reklama
Ta daaaam
Wróciłam od lekarza i ...... nadal niespodzianka :-)

Nie miałam USG dopiero będzie za miesiąc. hi hi. Śmiesznie-może dowiem się płci przy porodzie dopiero. Ale bardzo się dziś cieszę.

Zostałam zbadana, "szyjka zamknięta, uformowana, piękna" - powiedziała pani dr, maluszek ruchliwy, tętno 150, moja waga ... 8-9 kg na plus.
Została mi zwiększona ilość i rodzaj żelaza na Tardyferon 2x2 tabeltki oraz zwiększona ilość magnezu i zawsze ma to byc MAGNE B6 - 3x1 tabl.
Do tego lactuloza na zaparcia i wszystko gra :-)

Zmiana pani doktor to była świetna sprawa. Ta mi baaardzo odpowiada. Jest przemiła.
No to super, że jesteś zadowolona z wizyty! :tak: A Ty Misza nic nie przeczuwasz kto jest w Twoim brzuszku?? Bo ja od początku miałam przeczucie że chłopiec... no ale chyba nietrafione... chociaż kto wie :-D;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry