reklama

Mamy majowe 2009

Iwona
To ja mam na odwrót ja właśnie się złoszcze na męża że sie nie przejuje itp. Susze mu głowe i kłócę sie z nim o to. A on ze stoickim spokojem odpowiada że bedzie dobrze, że ja zawsze muszę się martwic na zapas. A jak go prosze zeby inaczej do tego podszedł że wkurza mnie jego spokoj to mi odpowiada ze jedynie co to poczeka az skoncze byc w ciąży :-)

url%5D

reklama
Patusia.
Ja byłam lepsza. Jeszcze nie wiedziałam z usg czy to chlopczyk czy dziewczynka a juz mialam pelno ciuchow dla maluszka. Moj mąz sie smial ze mnie a ja mu mowilam ze jak cos to sa ciuszki ktore kupilam dla malej i nie wykorzytalam no i ze dziewczynka tez moze miec takie ciuszki (bo mam zaopatrzenie Z minimalnymi brakami w roznych kategoriach na rok juz z aukcjii na allegro wiekszosc polecam fajne rzezcy mozna kupic) bo w sumie nie pisze ze chlopak a ze nie rozowe to nic.
A zreszta tak naprawde ja byłam pewna od poczatku ciązy ze to synek, intuicja. w pierszej ciazy mnie nie zawiodla i teraz pewnie tez nie. Juz drugi raz sie potwierdzilo a lekarz ktory mi robi usg jest znany z tych bardzo dokladnych.
Ja juz sie swojej wizyty doczekac nie moge, mam 5 marca. Co prawda ja co miesiac mam usg (chodze prywatnie) ale i tak to świeto. Miejmy nadzieje ze sie cos poprawi, ze maluszek bedzie na tyle duzy zebym mogla isc na kuracje sterydowa do szpitala.
Akunia to ja też kierowałam sie intuicja przy obu ciążach i trafnie do tego kochana :-)- z pierwszym dzidziulkiem wszystko dla chłopczyka kupywałam zani sie dowiedziałam -a teraz jak sie dowiedziałam ,że w ciazy jestem na 100% byłam w szkocji u mamy i kupiłam body 3szt, czapeczke - oczywiscie dziewczece i jest dziewuszka:-D:-D
Własnie dziś robie zdjęcia fotek ubranek po Oliverku i bede wystawiac na allegro a za zarobione pieniązki kupimy łózeczko- oczywiscie Oliverkowi :-D
I mam takie pytanko ciuszków jest duzo od 0 -12 miesiecy nawet 1,5roczku niektore śliczniutkie - i jak je wystawić wszystkie naraz czy podzielić i w kompletach- nie mam doswiadczenia pomózcie kucZze. samych czapek jest ze 30 szt letnie wiosna jesień masakra -a gdzie cała reszta -szalałam z ciuszkami :-)

Ostatnia edycja:
patusia sprobuj moze wystawic caly komplet , albo podziel je na dwa od 0 do 6 mc i od 6 do 12, i sprzedaj jako 2 zestawy, tylko ustaw cene minimalna, zeby przypadkiem ktos za 2 zl nie wylicytowal :)

ankzoc widzę że nie tylko ja miałam problemy z wymiotami. Mnie męczyło codziennie aż do końca grudnia, nawet tableki nie pomagały. Wylądowałam nawet w szpitalu na 3 dni bo za dużo na wadze mi ubyło ale od Nowego Roku jak ręką odjął. ciiii żeby nie zapeszyć ;-)

Patusia
Najlepiej wejdżna allegro i sie tam zorienruj. Podziel sobie na różne etapy, na pory roku. I tak jak pisała ankzoc wpisz cene minimalna. Lub tez dodaj jeszcze kup teraz ploicz za ile chciałabys sprzedać ciuszki i wtedy moze ktos bedzie wolal kupic teraz niz na aukcji. Mnie si enie chcialo siedziec na aukcji dwa razy wygralam aukcje, ale tak to kupowalam przez kup teraz konkretnie co chcialam.

Mam pytanie zrobilam suwaczek ale go nie moge dodac. nie moge znalezc w panelu edytuj podpis

Witam goraco wszystkie nowe mamusie!!!!!

Ja juz dzis po badaniu... bylo ok pobrano mi krew i mocz... za pare dni beda wyniki to do mnie zadzwonia... dzidzia rosnie slyszalam serduszko cudo... wszystko ok a co do bialaka to zobaczymy jak beda wyniki... narazie mam odpoczywac i duzo pic....
dzieki za trzymane kciuki mamuski....buzka...
jestem szczesliwa.... ze wszystko jest ok...
jedynie te wyniki mnie martwia....

:-):-)patusia jak wystawisz na allegro ciuszki t daj link do aukcji moze ktoras z nas sie skusi ja sama czesto ogladalam takie aukcje,hm...sama poszukuje ciuszkow dla chlopca:-):-)

reklama
ankzoc, Kochana, ciesze sie bardzo że już sie lepiej czujesz no i że z córeczką wszystko dobrze! :tak: Dbaj o sobie!

elus77, mi lekarz powiedział, że nie ma reguły kiedy dziecko może sie przekręcić... podobno nawet 2 tyg przed porodem może sie przekręcić... nie wiem co prawda jak bo chyba ma juz wtedy mało miejsca :baffled::confused: Moje dziecko tez lezy caly czas nogami na dol a ruchy czuje bardzo bardzo nisko :dry::confused: Ty też??

paula7, ciesze sie ze Twój maluszek rośnie! Fajnie że mogłas posłuchać serduszka :blink:Trzymam kciuki za wyniki!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry