anula1515, libsien- witajcie na forum
kokoszka- a ja dziś mam pizze na obiad, przez te ostanie moje zamieszania zdrowotne, nie mialam czasu zrobic obiadku ani porzadnych zakupow, no ale pizzy to sobie nie odmowie
patusia- tak wczoraj mi narobilas ochoty na spagetti, ze myslalam ze zamowie gdzies, ale dzis rozmawialam z tesciowa i jutro zrobi dla mnie, ona robi najpyszniejsze spagetti na swiecie

Co do nudow to faktycznie gdyby nie te forum to czlowiek by oszalal, chcociaz i tak staram sie nadrabiac moje zycie towarzyskie hahaha

, teraz jestem bardziej aktywna niż przed ciaza

. A co do spania, hmm moja corcia o 4 rano zrobila mi taka jazde kopniakow , ze umarlegoby obudzila- łobuziarka mała. A co do szkoły to ja skonczylam tez technikum zywności tyle, ze ja specjalnosc analiza

, no a pozniej poszlam na 5 lat studiów mgr pedagogika, strasznie mi sie pdoobaly te studia za wiele nie musialam sie uczyc, bo wszytsko mnie interesowalo i latwo wiedza mi przychodzila do glowy

Na pewno twoja emileczka jest coreczka nie martw sie plec ksztaltuje sie do 24 tc, wiec nie mozliwe zeby jej sie tam teraz cos pozmienialo hihihi
anula77- kochana mam nadzieję, ze szybko zleci ci pobyt w szpitalu i ze wszytsko bedzie wporzadku
confi- ja sie melduje na zwolnieniu od połowy pazdziernika

, mialam na poczatku takie wymioty do grudnia, ze nie wyobrazalam sobie chodzić do pracy!!!
akunia- moja mała dziś mi zrobiła pobudke o 4 rano takie dawala mi kopniak i do tego jeszcze raczkami szalala wiec tylko podskakiwal mi brzuchz prawej i lewej strony i tak przez godzine. Teraz juz ma taka sile , ze widac bo brzuszku kiedy mala sie rusza

A do tego uwielbia sie wypina glowke ma z prawej strony a pupe z lewej wiec wiem kiedy co wypina hahah, ostatnio spodobalo jej sie wystawianie pupy!
elus77- moja mala juz na wizycie 28 stycznia byla ulozona glowkowo, i jak narazie pozycji nie zmienila! nie denerwuj sie moze jeszcze sie przekreci!
ladygab- kochana wierze ci, ta pogoda dobija ale jeszcze troszke i bedziemy miec sloneczko codziennie
mama bartusia- to bedziesz miala imprezowy maj