reklama

Mamy majowe 2009

A jak tam u was z aktywnością maluszków??? Też tak żwawo fikają od rana? Bo mój Mareczek juz chyba ze dwa razy wziął porządną kąpiel i teraz chyba trenuje żeby tacie dorównać jak wyjdzie na świat w żonglowaniu piłką :-)
Moje Maleństwo upodobało sobie lewą stronę brzucha, aż mam lekko wysadzoną i tam sobie fika, kopie mnie raz na górze, raz na dole (a więc boksuje i kopie) ;-) częstotliwość jest zmienna, raz cały dzień w sumie bez przerwy, raz rzadziej, ale w zasadzie każdego dnia wiem, ze jest ok, bo się rusza i daje mi czasem nieźle popalić :-)
hmmm :) mnie też wczoraj na pieczenie wzięło :)) może załozymy sobie nowy temat na naszym forum - PRZEPISY :)) ?? Oczywiście ze wszystkim pysznym, lekkim i szybkim :-D
Oooo, swietny pomysł!!!! Wszystko w jednym miejscu, więc najlepiej, no i każda z nas może korzystać z przepisów drugiej ;-)

reklama
Imagination. To ja mam podobnie aczkolwiek z ta różnica że moj skarb wybrał sobie tą prawą strone. A najbardziej go "kocham" ja mnie po pecherzu boksuje. Wtedy to mnie z bolu zwija.
A mój mąż go jeszcze głaszcze i mówi że dobrze robi, że już w brzuchu zaczyna sie solidarność plemnikow. :-)

Kiedyś tylko dot rzech razy ale obecnie do 5 nawet, No i jest inaczej. Kiedyś trzeba był mieć większy odstęp teraz między jedną a drugą może być juz pół roku. (ja moją małą urodziłam 25 lutego 2008, no i we wrześniu zaszłam drugi raz. Tyle że w tym przypadku muszę mieć cesarkę bo żeby po cc rodzic nturalnie musi minąć 18 miesięcy.

czesc dziewczynki!!!
przepis na kwadraty z jablkiem super!!!! w walentynki napewno wyprubuje:)))
piszecie ze wam zimno...ja jak zwykle inaczej niz inni:)) mi jest ciagle goraco...ja bym wlasnie siedziala ciagle przy otwartym oknie....

moja mala kruszynka "lezy"we mnie:) glowke ma po lewej stronie a nozki po prawej i tak ja wlasnie czuje!! jak sie wyprostuje to czuje ja po prawej i lewej stronie:)))
chyba moja macica jest taka bo Bratus tez tak lezal:))

ktoras dziewczyna pisala o bolu kosci lonowej(przepraszam,nie pamietam kto), to straszne!!!ja to wlasnie mam, bol jest czasem taki nie znosmy ze niewiadomo czy siedziec, lezec czy stac!!! jakby kosc pekala...i tylko paracetamol dziala...ale ten pas naprawde pomaga!! tzn nie znieczula:) ale nie pozwala rozchodzic sie dalej..

a tak wogole to nie przywitalam sie z nowymi mamuskami:))
witam i mam nadzieje ze bedzie sie Wam u nas podobalo:)))

milego dnia!!!
i powodzenia na wizytach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Akunia ja bede miała odstęp 2lat i 2 miesiecy miedzy dzidziulkami ale lekarz powiedział ze wszystko bedzie zalezec od rozmiaru malutkiej i ułożenia - jak z nów bedą pośladki to dupa zbita heh - a tak wogole musze do okulisty sie wybrać i sprawdzic czy wszystko oki z moimi oczkami :-)
Ja naprawdę nie chce drugiej cesarki długo po niej dochodziłam do sprawności a teraz Oliverek jest i nie bedzie czasu na odpoczynek przy nim jak mała bedzie smacznie spać .

Mamo_Bartusia moja dzidzia tam samo ułożona jest jak twoja :tak: dostaje kopniaczki po lewej stronie żeber :tak:
a ten pas to masz na myśli taki podtrzymujący brzuszek?

a ja musze iść do pracy w sobote :baffled::baffled: bo nie ma kto przyjść.. ale za to dostane wolny poniedziałek:-p w sumie nawet mi to na rękę , bo mam wizytę w szpitalu, być może odwiedzę jeszcze mojego lekarza prowadzącego o wypisanie formularza do otrzymania pieniążków z macierzyńskiego - więc poniedziałek wykorzystam pozytywnie :tak: :tak:

Patusia. No moja mała tez była ułożona pośladkowo, a do tego byl to 26tydz i lekarze nie chcieli zeby sei meczyla bo by napweno nie bylo szans dla niej. Ja tam wole cesarke. Może dlatego że naoglądałam sie w szpitalu (jak moja mala lezala na Intensywnej Terapii Patologii i Noworodków) na dzieci które utkneły w kroczu i doszło do obrzeku mózgu i zyły jak roslinka.
Zreszta ja nie mam nic do gadania jak to mi lekarz powiedzial tylko konowal zdecydowalby sie na naturalny porod w miom przypadku ( czyli pol roku po cc)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry