Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mnie też nawala po pęcherzu, bo chyba tam ma nóżki, a u góry główkę, tak bynajmniej czuję i takie odnoszę wrazenie ;-)Imagination. To ja mam podobnie aczkolwiek z ta różnica że moj skarb wybrał sobie tą prawą strone. A najbardziej go "kocham" ja mnie po pecherzu boksuje. Wtedy to mnie z bolu zwija.
A mój mąż go jeszcze głaszcze i mówi że dobrze robi, że już w brzuchu zaczyna sie solidarność plemnikow. :-)
Nie wiem czy w moim przypadku to solidarność plemników, ale jakaś więź jest, skoro dzidzia się słucha taty :-) Chociaż tata też zarobił od Dzieciaczka kopy w rękę i to nie raz ;-)A jak tam u was z aktywnością maluszków??? Też tak żwawo fikają od rana? Bo mój Mareczek juz chyba ze dwa razy wziął porządną kąpiel i teraz chyba trenuje żeby tacie dorównać jak wyjdzie na świat w żonglowaniu piłką :-)

moje do jakiegos czasu tez ale jak sie juz rozkreciło kopie czesto :-) i daje tak w kość -dosłowinie - moje żeberka biedne hihino moje Dziecię jak do tej pory było bardzo leniwe.. A dziś o dziwo siedzieć przez pół godziny nie mogłam - tak mi fikałonio:-) ale mi to gra!!! Nareszcie!!! ;-)
Imagination - a u mnie prawa strona jest bardziej aktywna![]()

choc ja juz zaczynam sie martwic:-