reklama

Mamy majowe 2009

reklama
confi- ja jestem w domku od polowy gdzies 4 mc.. ale nie nudze sie .. robie mnostwo rzeczy ukladam dokumenty na co wczesniej nie mialam czasu, eksperymentuje kulinarnie.. nadrabiam zaleglosci z mamuska..:) takze zle nie jest :-D

Imagination. To ja mam podobnie aczkolwiek z ta różnica że moj skarb wybrał sobie tą prawą strone. A najbardziej go "kocham" ja mnie po pecherzu boksuje. Wtedy to mnie z bolu zwija.
A mój mąż go jeszcze głaszcze i mówi że dobrze robi, że już w brzuchu zaczyna sie solidarność plemnikow. :-)
mnie też nawala po pęcherzu, bo chyba tam ma nóżki, a u góry główkę, tak bynajmniej czuję i takie odnoszę wrazenie ;-)
Hahaha, jakbym mojego T słyszała... Jak mówię, ze Maluszek mi dokucza, to On do brzucha "dobrze, dobrze, kop mamę, kop":-p Nie wiem czy w moim przypadku to solidarność plemników, ale jakaś więź jest, skoro dzidzia się słucha taty :-) Chociaż tata też zarobił od Dzieciaczka kopy w rękę i to nie raz ;-)

A jak tam u was z aktywnością maluszków??? Też tak żwawo fikają od rana? Bo mój Mareczek juz chyba ze dwa razy wziął porządną kąpiel i teraz chyba trenuje żeby tacie dorównać jak wyjdzie na świat w żonglowaniu piłką :-)

no moje Dziecię jak do tej pory było bardzo leniwe.. A dziś o dziwo siedzieć przez pół godziny nie mogłam - tak mi fikało :) nio:-) ale mi to gra!!! Nareszcie!!! ;-)

Imagination - a u mnie prawa strona jest bardziej aktywna :-D

no moje Dziecię jak do tej pory było bardzo leniwe.. A dziś o dziwo siedzieć przez pół godziny nie mogłam - tak mi fikało :) nio:-) ale mi to gra!!! Nareszcie!!! ;-)

Imagination - a u mnie prawa strona jest bardziej aktywna :-D
moje do jakiegos czasu tez ale jak sie juz rozkreciło kopie czesto :-) i daje tak w kość -dosłowinie - moje żeberka biedne hihi

Ja to swojego maluszka już czułam od 4 miesiąca (sam dziwiłam się że tak wcześnie,ale może dlatego ze to druga ciąża i skura byla rozciagnieta) a teraz to juz calkiem szaleje. Moim jedynym ratunkiem jest mój mąż przed którym maluch czuje respekt i się nie kopie jak mi trzyma rece przy brzuniu.

Hej dziewczynki kochane, juz wrocilam od lekarza poszlam na 7, oczywiscie bylo tyle ludzi , ze maskara, wiec sie zarejestrowalam poszlam do poloznej zwazylka mnie juz od poczatku ciazy mam 6 kg na plusie :P czyli przez ostatni miesiac przybralam 2 kg, to dobrze :). Wizyte u lekarza mialam dopiero przed 11, wiec poszlam do tesciow bo mieszkaja nie daleko :) U lekarza opowiedziałam cała moja przygodę sparwdzł wyniki i powiedział, ze w moczu jest piasek, i to on podraznil stad ta krew, lub byly jakies kamienie, sparwdzil jeszcze raz nerki i powiedzial , ze widac ze w prawej nerce jest zastuj moczu, ale to nie mam sie nim martwic. Kazał mi powtorzyc badania moczu we wtorek i jesli wyniki beda dobre to powinno byc ok, a jesli nie to dopiero wtedy da mi jakies antybiotyki albo pokieruje dalej, ale jest przekonany ze to jednak byly jakies kamienie na nerkach. Dzis juz barwa mojego moczu jest normalna i czuje sie dobrze. Ale lekarz dla pewnosci sprawdzil jeszcze raz dzidziulka, łozysko nerki, bo w koncu jest moim lekarzem prowadzacym :) Takze nie czeka mnie zaden szpital i poki co narazie antybiotyki tez nie :)
ps. i oczywsicie kolejny raz zostala potwierdzona plec majeczki :P

dziekuje za mile slowa, wsparcie i kciuki

patusia- dzieki kochana za smska :)

Czesc dziewczynki. U mnie w sumie prawie same dobre wiesci czyli maluszek rozwija sie prawidlowo wazy juz 28 tydzien i 3 dni ok 1300 gram czyli miesci sie w raczej tej wiekszej grupie maluszkow ale to juz normalne u mnie, bo corcia miala 4000 gr. :-)
A jesli chodzi o te troszke gorsze wiesci to nadal ma polozenie posladkowe chodz juz powinno ukladac sie glowka do dolu ale na razie lekarz nie kazal mi sie tym przejmowac:szok::szok:choc ja juz zaczynam sie martwic:-(:-(:-(a jak u was z polozeniem maluszkow?
Witam nowe mamusie na forum!!!!!

reklama
Ankzoc. Ja na początku II trymestru miałam sensacje z moczem. Ale jak sie póżniej okazało zamiast akmieni itp byly to pozostałości po wcześniejszej infekcji, dostałam leki i juz nic nie mam w wynikach. Więc bedzie oki nie martw się.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry