reklama

Mamy majowe 2009

Confi- kochana nie da sie nudzić przy dwulatku i dwoch figlarnych Yoreczkach :-) poza tym mam was dziewczynki, a zycie urozmaicam sobie spotkaniami z mamami ktore maja dzieci w podobnym wieku do Oliverkka:-). A co dowychowawczego - ja jako męzatka dostaję 450zł miesięcznie w tym jest 50zł rodzinnego. Nie wiem kochana jak jest kurcze z samotnymi mamami ale sądze ze więcej powinno być :-). A kombinowaliśmy na maksa ,żeby nam dochód nie przekroczył na jednego członka rodziny ich normy bo bym nic nie dostrała heh- teraz pewnie dołoża troszke wiecej rodzinnego i na tym sie konczy porazka straszna z ich strony :-(
Eluś77- wystawiłam kilka kompletów z ciuszkami po Oliverku jak masz ochote to zajżyj https://www.babyboom.pl/forum/sprzedam-f39/z-szafy-oliverka-0-12-mcy-zapraszam-23423/#post3202069- a co do rozmiaru dzidziulka nie masz sie co przejmować kawał mężczyzny bedzie :-)- byle by zdrowe to najwazniejsze:-)

Ostatnia edycja:
reklama
patusia- ja już lepiej, najwazniejsze, ze psychicznie juz odpoczelam troche bo nerwy byly niesamowite, tak wlasnie sie zastanawiam jak ja was nadrobie ehhh w niedziele jade do babci w odwiedzinki , wiec pewnie wroce wieczorkiem a w poniedzialek szalenstwo zakupowe, juz nie moge sie doczekac, pewnie zwariuje!
:rofl2:
to sie ciesze kochana :-)
A co do zakupków to tez tak myslałam jak maz mnie zabrał do galerii- tyle tylko ,że koncowka wyprzedazy była- i nic ładnego nie znalazłam heh- mam nadzieje ze tobie sie poszczęści :-)
Jutro jadę do Fashion hause do sosnowca za dresikiem fajnym na wiosne - tam są sklepy z orginalną odzieża tyle tylko ze po nizszych cenach
FASHION HOUSE - Outlet Centre - Strona główna sklep - markowe produkty wysokiej jakości markowe produkty, ubrania, znane marki, katowice, sosnowiec, mysłowice, warszawa, gdańsk

Patusia na allegro wystaw tam pewnie pojda. Zreszta mi tam kilka rzeczy sie spodobalo musze tylko znalezc liste z ciuszkami ktore mam dla mareczka rzeby sprawdzic czego mam mniej a czego wiecej. moze cosik wybiore.
Ankzoc ja właśnie popakowałam w pudla rzeczy dla maluszka i w sumie zostaly mi drobne pierdolki i lozeczk o i wozek. reszta dla mojego malucha mam.Chociaż zazdroszcze Ci tego zakupowego szleństwa bo mnie to ominelo, lażenie po sklepach z jednej strony luz bo si enie nameczylam ale jest inna radosc z tego co kupione. No ale coz jak pisalam wczesniej wole na aukcjach niz maz ma mi wybieac :-P
Kokoszka to ja juz wiem dlaczego moja corcia byla tak bujnie owlosiona jak na 26 tydzine ( co chwila wtedy zgage mialam) A moj mareczek to raczej zbyt bujnego owlosienia nie bedzie mial (po tatusiu) bo zgaga mi zbytnio nie dokucza.

also - bardzo współczuje wielkiej straty tymbardziej że spodziewasz sie dzidziusia,moje kondolencje.Miałam podobną sytuacje jak byłam z córcią w ciąży,straciliśmy tate z którym byłam bardziej związana niż z matką.Modliłam się o każdy dzień jego życia gdy walczył z rakiem aby choć zobaczył swoją pierwszą wnuczke-niestety los chciał inaczej.Ale tak miało być-jemu potrzebna była modlitwa a mnie wiara.Opiekujcie się siostrzyczką jej pewnie świat zawalił sie na głowe - nam też został brat miał wtedy z 9 lat.
Twoja zgaga może być też wywołana stresem,jak sytuacja sie troszke ustabilizuje to pewnie minie.

Moja mała dzisiaj dała mi w nocy popalić - nie wiem co za fikołki wyczyniała ale co pochwile zmieniała pozycje:tak:,zawsze spała w nocy a dziś dla odmiany wypinała sie na boki a teraz śpi - wypchała plecy jak ten kociak i dupeczke mam pod piersiami ....:-pa jak to sie napina do głaskania.Brzuch wygląda komicznie- ale jak jej wygodnie:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry