reklama

Mamy majowe 2009

Ja tam nie wiem na tyle sie nie znam, mozliwe ze to inny model (ona kupowala go w pazdzierniku 2007) ale jak bede kupowac to wole te cztero-kolowe. jakos tak bardziej przekonana jestem.

reklama
Patusiu nie mam czasu już na to szczerze mówiąc...aukcja kończy się za pół godziny. Ustawiła snajpera aukcyjnego ...podałam kwote która jestem w stanie zapłacić...jak mnie przebiją to trudno :)
zestaw nie wygląda na taki który miałby więcej użytkowników...widać na tych dużych zdjęciach ,że praktycznie nie jest nawet zniszczony...

Hello... Wróciłam!
Nic nie kupiłam, ale chociaż znalazłam mój upatrzony wózek w sklepie w Otwocku. Co prawda nie mieli tego koloru co ja chce, ale postaraja sie sprowadzic, bo maja kontakt z producentem. Wkleilam zdjecia w watku o wozkach, ale tam nikt nic nie pisze... Moze tu. Ktoś zna tą firmę? TAKO Jupmer
Ogolnie caly zestaw 3w1 u mnie bedzie kosztowal 1100 zl i do tego jakis rabacik. Gwarancja i serwis pogwarancyjny....

Tu jest link na stronę producenta: Producent wózków i artykułów dziecięcych - TAKO - wózki dziecięce, wózki lalkowe, spacerowe...

No i po sprawie :)
przebili mnie więc zostaję przy moim ślicznym fioletowym wóziu ;)
w sumie nawet sie cieszę bo w połowie aukcji dopadły mnie wątpliwości ...
dziękuję za rady dziewczynki :)
uciekam oglądac film, zajrzę później , buziaki :****

confi- mi sie podobal...ja kupilam Quinny Buzz czerwony, do tego fotelik oddzielnie i dodatki... jestem zachwycona... zamawialam przez neta wiec troszke poczekam na dostawe ok 2 tygodni... bo to ze strony producenta...

slonkoonline- calkiem ciekawy...

A mamusie jutro mamy same rarytasy... co jecie albo robicie???
ja myslalam o faforkach i paczusiach... ale raczej robic nie bede tylko kupie w sklepie...
jak szalec to szalec ciort z dieta... no gdzie w ciazy... malenka w brzuszku bedzie skakac z radosci... juz mi slinka cieknie.... mniam mniam....

Imagination bardzo się cieszę ,ze wróciłas i że wszystko jest w porządku :)
jeśli 60% pewności Ci wystarczy to serdecznie gratuluje córci :)

imagination- no dobrze kochana ze juz wszytsko ok i gratuluje majeczki :):rofl2:
taka pewność od lekarzy mi wystarczy, bo ja czuję, ze jednak nie jest inaczej, że intuicja mnie od pierwszych chwil nie zawodzi :tak: zresztą pewnie na 90% czy nawet 100 dowiem się w środę na usg :-D Jutro idę się zapisać na to usg, a że jest ono 3 kroki od mojego domu, to iść mogę... i może te upatrzone body kupię dla Niuni :-)
Mykam spać, bo wiecie jak to w szpitalu... Buziaki ;-)

słonkoonline-też kupuje wózio z tej firmy ale RAPID. Te kółeczka w twoim modelu są na prawdę dość małe i np. Po takim śniegu jak mamy teraz za oknem będzie ciężko jechać.

reklama
Imagination dobrze że już jesteście wśród nas!!
Słonkoonline ja kupuje taki sam model wózka tylko że niebieski i bez fotelika bo mam po starszym synku....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry