Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wiem, ze nie powinnam się nastawiać, ale chyba intuicja jednak nas - przyszłych mam - nie myliUdanej studniowki dla dziewczynek co ja obchodza dzisiaj!!!
Imagination ale historiaty to masz kochana z tymi szpitalami juz drugi raz i to jeszcze na walentynki, ale dobrze ze je fajnie spedzilas i wszytsko sie dobrze skonczylo. Jestem ciekawa czy masz dziewczynke czy chlopczyka
w suumie lekarz (sama napisalas ze nie mogl dokladnie okreslic co jest powiedzial Ci na 60%). Nie nastawiaj sie na nic zebys sie pozniej nie rozczarowala najwazniejsze zeby bylo zdrowe kochana
A poza tym mysle ze jak idziesz na to "superrancke" USG w srode to tam napewno lekarz zobaczy co sie kryje miedzy nozkami
ciesze sie ze sie wszystko dobrze skonczylo, uwazaj na siebie
![]()

ja tez juz sie doczekac nie mogę :-)Imagination cieszę sieze wszystko oki- i gratuluję Majeczki, fajnie ,że masz mozliwośc pojscia na usg i taniej- ja sie wybieram w ten piatek prywatnie tez jestem podeksytowana a zarazem wydygana:-)
patusiu pojęcia nie mam ponieważ jest to swojego rodzaju składak...stelaż , fotelik i spacerówa jest z Maxi cosi a gondolka Quinny, wydaje mi sie to dobrym zestawem a jak wiadomo opinie zawsze są rózne. Ja byłam ciekawa co Wy o tym sądzicie
akunia wiadomo ,że nie wszystkie wózki trzykołowe sa dobre ale ja tu się kieruję marką która wydaje się z tego co można przeczytać solidna .