Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-(
Z kolei jakbym probowala cos wczesniej to musialo by to byc kolo 29 kwietnia zeby tez nie za wczesnie .Ale jak tu byc madrym jak wezmie mnie np. 5 lub 6 to i tak nie wyjde na Komunie chyba ze sama na wlasne zadanie na chwile. To mnie z kazdym dniem dobija bo nie wiem co robic .Z kolei dopadaja mnie mysli ze jak tak dalej bede sie przejmowac to jeszcze nie daj Boze urodze zbyt wczesnie...:-(W rezultacie chyba najlepiej bedzie zdac sie na wole boska i niech sie dzieje co chce.Corke przenosilam do 41 tygodnia i tez nie za dobrze bo byla duza 3950 i miala skrzywiona stopke lekarze mowili ze to dlatego ze nie miala juz miejsca ... i badz tu madrymA mi sie znowu zaczely seminaria greckie...nie wiem czy je skoncze bo koncza sie w lipcu...zobacze narazie chodze

mala sie krecila a ja razem z nia...i chyba obydwie mialysmy problem z usnieciem
najlepiej by bylo jak bys urodzila przed 10 maja zebys mogla synkowi zrobic komunie wiec tym lepiej dla Ciebie ze sie termin zmienil, dasz rade z przygotowaniami
ja chce urodzic w maju jakos kwiecien mi sie nie widzi, ale kiedy bedzie chciala przyjsc ksiezniczka wtedy przyjdzie
i teraz mialy sie zaczac (kontynuacja czyli 3 semestr) w pazdzierniku 2008 ale sie nie zaczely i zaczely sie teraz czyli koniec lutego nie wiem skad takie opuznienie. Na szczescie mam je blisko domu, wczoraj poszlam na pierwsza lekcje...i co poziom niesmowity
ja znam jezyk grecki uzytkowy w stopniu dobtym - komunikatywnym(tak bym to okreslila)....te seminaria co zaczelam teraz jest jezykiem greckim specjalistycznym z dodatkiem historii grecji itp...jak First z anglika. Bardzo chcialabym to skonczyc napisac i zdac test,zalezy mi bo zawsze mam juz 3 jezyk na papierze
(mam dyplom z greckiego ale nie az taki dobry jaki bym mogla zdobyc teraz) ale jak ja urodze poczatek maja to tutaj w Grecji siedzi sie 40dni po porodzie w domu z dzieckiem i nie mozna nigdzie wychodzic, po 40dniach przychodzi ksiadz ktory blogoslawi mnie i dziecko i moge wychodzic, moze to byc po 20dniach ale musze byc "oczyszczona" co znaczy bez krwawienia po porodowego itp. Ja w ciagu tych 40dni moge wyjsc tylko w dzien ale jak zapada zmrok musze byc w domu
takie sa tu przesady...wiec nie bede mogla chodzic na zajecia, chyba ze sie uczyc sama w domu...ale nie wiem czy dam rade..
zobaczymy....Ale sie rozpisalam
Kokoszko - wierzę, że dasz radę z tymi zasadami... no i z seminariami. A może nauka w grupkach (nie ma to jak babskie spotkanka ;-))