Dorota IRL
Zaangażowana w BB
Hej
Zaczynaj dzialac
Zaczynaj dzialac
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ciesze sie z toba... moj maz tez wie cos o moich napadach zlosci... to chyba normalne w naszym stanie... zycze cierpliwosci....
witaj Justynko ja mieszkam obok Belfastu niestety nie mam zielonego pojecia co mam robic dalej.. po pierwszej wizycie u lekarza zrobiono mi tylko test i nic poza tym... jak to ma wyglodac pozniej jakie badania powinnam miec zrobione??? pomoz POZDROWIONKA
Wiesz co jest tyle portali dla kobiet mieszkajacych w Irlandii i w UK- moze tam znajdziesz jakies info?

Witam wszystkie mamusie MAJ 2009!
Dawno mnie nie było ale nie najlepiej sie czułam. Wizytę mam u GP na piatek. I zacznie sie odnowa to samo: krew sisi. A na USG to dobiero w 11tyg. Nie wytrzymam tak długo i chyba odwiedze jakiegos polskiego gina.
Justyna prosze dopisz mnie do listy. Termin mam na 6-tego maja. I mam pytanko czy ewentualne imiona dzieci tez bedziesz dopisywac?
Jezeli chcesz to moge imona naszych pociesz pozniej tez dopisac
;-)
ale moje jeszcze pozniej jakos upieknie jak bedziemy znaly plec naszych dzidziusiow.
moze z czasem przyjdzie nam pomysl na imie ktore bedzie pasowalo do dzidzi.