Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Kochana jesteś :****
Boże dziewczyny ja mam ostatnio jakieś dziwne humory. Strasznie się zrobiłam wrażliwa.
Kiedyś popłakałam się jak malinka napisała żartem coś na forum.
Teraz odebrałam maila od koleżanki. I okazało się że z mężem kupili mieszkanie i że sobie remontują teraz i jakoś mis ię tak zrobiło w środku, no że zazdroszczę im. Ale nie tak źle tylko tak jakoś płaczliwie.
A potem pisze że była już w szpitalu 2 razy bo odkryli u niej jakiś schorzenie które może spowodować u niej niepłodnośc. To już wogole się rzokleiłam.
Boże co się ze mną dzieje.Jakaś taka emocjonalna się zrobiłam. Strasznie to ciężkie jest dla mnie.
.Mamstud-Brawo za męską decyzję!!.Przykro mi, że Gabrysia ciężko znosi rozstanie z cycusiem:-odstawiłam Gabę od cycka.... Definitywnie... Niby tego chciałam ale teraz gdy słucham jak płacze to serce mi pęka.... Zastanawiam się czy nie odstawiłam jej z egoistycznych powodów :-(
Do tego cycki mnie tak bolą, że chce mi się płakać :-(
No i piję - wino.... mam zamiar się dziś upić! I fajki kupiłam....
.8 miesiecy karmiłaś skazowe dziecko,dawałaś to co najlepsze,teraz z przyziemnych powodów musisz wrócić do pracy i zadbac troszke o siebie.no i powywalam stąd członkinie klubu AA - babyboomowe pijaczki ;-)![]()

no, teraz gdy już nie karmię mam zamiar często bywać na spotkaniu klubu AA
:-)

???

znowu podpadłammarzena80- przywołuję cię do porządku a ja?!!! O mnie zapomniałaś??????

wydawałaś mi się tak oczywista, że aż zapomniałam napisać

wyślę dwa kawałki na przeprosiny

...Marzenko moze w przyszłości pojednawczy zamkniety nr 3

ja teraz też podpisałam umowę w play... zobaczymy... iPlusa mam jeszcze do końca stycznia... podłącze go do stacjonarnego komputera i niech się aktualizacje robią(Marzenko wiem co ostatnio przezywałaś) a i tak jade na Playu
.Ok zmykam nadrabiać...
tam od kilku miesięcy net nie był podłączony to teraz będzie się aktualizowało kilka godzin!!!szkoda, że bliżej nie mieszkamy, bo bym tych dwóch kawałków nie musiała wysyłać tylko sama byś sobie po nie przyszła;-)a jakie plany na sylwestra, bo my w domku, a miło być tak pieknie impreza u znajomych........ :-(
czyli dwie moderatorki...??? jeszcze ktoś??? ale ta jedna też popija...
No to zostaną tylko te karmiące piersią![]()
Widzę,że przewija sie wątek spacerówek.ja mam pytanko do mamuś latających samolotami(Barmanko,Jolu,M&m's):Czy zabieracie z soba wózki spacerówki do samolotu???Szykuje się nam w najbliższym czasie lot i wózek będzie potrzebny,czy liczony jest jako dodatkowy bagaż czy można wrzucić jako podręczny(parasolkę)???
Nadrobiłam...ufff ponad 30 stron
No dobra to o której zbiera się SYLWESTROWY KLUB AA???

Wielkie dzięki Jolu.Mamamatysia....kochana..otoz wozka nie mozesz wziasc jako bagaz podreczny nawet jesli jest to parasolka....
Wozek nie jest liczony jako bagaz tzn . nie musiasz za niego dodatkowow placic...nie zdajesz go tez do luku bagazowego przy odprawie a idziesz z wozeczkiem pod sam samolot tam go skladasz i oddajesz panu a po wyladowaniu wozeczki sa przywozone tam gdzie jest odbior bagazy....no oczywiscie nie sa zrzucane na tasme ......
A no i na dziecko nie przysluguje Ci zaden bagaz pomimo oplaty..no i oczywiscie synek na kolankach bedzie siedzial.....
Dziewczynki.....ja wpadne pozniej ..teraz jest jeszcze P w domku....no i man nadzieje ze wypijemy szampana o polnocy....![]()
.
.
.