Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ło boże kiedyś próbowałam tej magicznej szóstki ale coś Ty za słabe mięśnie brzucha miałam a teraz to już pewnie w ogóle... podziwiamz ćwiczeń to szóstka weidera opis tutaj

tsarina czy ja dobrze policzyłam zęby Twojego dziecka??

he he he mamstud nie poznaję koleżankiano z nerwami bo włazisz nam tu w główny wątek i jeszcze każesz się wyluzować!

Nie jestem sama w dyIerceWitaj w klubie![]()
.Mamstud ,dzięki za obronę mojej osobkiWłaśnie, dlaczego taka nerwowa jesteś :-)
a Ty agnisia nie mów tu nam kto ma wyluzować, ok?

Dzięki za info. Ja za nabiaIem też nie bardo aIe wypróbuje.z ćwiczeń to szóstka weidera opis tutaj
a dieta to 1200kcal z modyfikacjami produktowymi, bo wiadomo, że nie zawsze wszystko znajde i nie wszystko jem
kiedyś pomogło to teraz też powinno... a z diety agi zrezygnowałam, bo za dużo nabiałów, a ja za "białym" nie przepadam
sIabo mi się robi, jak ktoś codziennie wpada tyIko po to zeby wkIeic taki post.Oki po prostu chodzi mi o to że po co od razu z nerwami na kogoś???
ło boże kiedyś próbowałam tej magicznej szóstki ale coś Ty za słabe mięśnie brzucha miałam a teraz to już pewnie w ogóle... podziwiam![]()

Fajna ta Twoja dietka:-) Jak jeszcze trochę z jadłospisu wyrzucę to możne ze strojem kąpielowym nie będzie tak źlez ćwiczeń to szóstka weidera opis tutaj
a dieta to 1200kcal z modyfikacjami produktowymi, bo wiadomo, że nie zawsze wszystko znajde i nie wszystko jem
kiedyś pomogło to teraz też powinno... a z diety agi zrezygnowałam, bo za dużo nabiałów, a ja za "białym" nie przepadam
a na wszelki wypadek dorzucę pareo
przeprosiny przyjęte :-)Przepraszam, nie chciałam...

idę na dymka