reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Hejka :-) mala spala wczoraj od 19 do 6 rano :tak:oczywiscie z ciaglymi pobudkami :-(i marudzeniem :no:wiec jestem prawie pewna ,ze to zabki :tak:

reklama
Hello :-). Wczoraj byliśmy na koncercie i na piwku, wróciliśmy o północy, a Karol się w nocy budził ciągle, szukał smoczka i się złościł, że nie może znaleźć :rolleyes2:. Nie wyspałam się :no:.

Bogda chyba te szóstki to niemożliwe:no: raczej bym stawiała na czwórki:tak: pewnie się przesunęły:tak: i później się zejdą:tak: tak jak u Karolka Blueberry było z jedynkami:tak:
Karol dalej ma diastemę. Było ją widać już na tym zdjęciu rentgenowskim, które miał robione jak spadł z łóżka (jeszcze zębów górnych wtedy nie było). Pewnie dopiero stałe zęby się zejdą :confused:.

Bogda, może to faktycznie czwórki, albo piątki.

witam
Ja tez kilka razy wstawałam do niuni w nocy ale tylko na chwilkę. Mimo to takie pobudki rozbijają człowieka.

My jak zwykle o tej porze zbieramy się na dwór.
miłego dnia:tak:

Hej :)
ja dzisiaj jestem wyspana (budził się ale nienajgorzej), ale do pracy od rana nie mogę się zabrać:no:

Ewa, na Mikołaja mówimy Mikołaj :), niektórzy mówią Mikuś, inni Miki, on sam RAZ na siebie powiedziała Kołaj -wyrwało mu się przypadkiem ;)
Miałam cukrzycę ciążową więc położyli mnie dwa tyg. przed terminem i w terminie wywoływali poród kroplówą, skurcze były, wody poszły, a Młody nie wszedł do kanału, rozwarcie tyci tyci. Moja mama i siostra miały bardzo ciężkie porody naturalne (mama prawie zeszła, u siostry synka zamartwica) więc chyba budowę mamy nie do rodzenia specjalnie.
Gdyby nie postep medycyny mój ród juz by wyginął jak dinozaury ;-)

dzień dobry ja sie witam z pracy- nie wpadam juz tu za często, nie mam czasu po pracy a poza tym z m tak też nie bardzo, więc jakos tak robię wszystko machinalnie.....

Bogda- wielkie gratulacje....twój m to powinien do naszej reprezentacji startowac na piłkarza- chociaz byśmy wygrali

reklama
Dzień dobry dziewczyny ;-):-D
Ja jak ostatnio codziennie nie wyspana:-p Mała w dzień znajduje Sobie kilka godzin na spanie a później w nocy często się budzi. Marcinek z kolei w dzień góra godzinę pośpi. Chyba się wykończę przy tych moich Maleństwach kochanych:sorry2::-D

Do góry