reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

hej :blink: u mnie goraczki ciag dalszy :-(wczoraj bralam gripex i tempka spadla ,ale jak tylko przestawal dzialac to podnosila sie jeszcze wyzej niz wczesniej :-:)dry: wczoraj na wieczor nafaszerowalam sie lekami i polozylam szybko ,zeby sie wypocic i mialam nadzieje ,ze rano bedzie lepiej ,ale niestety nie :no: zmierzylam temperature i mam 37,8 :no: czuje sie fatalnie :dry: niewiem jak bedzie ta nasza dzisiajsza podroz wygladala :no::eek:a do tego jeszcze mala chruchla :eek::dry:

tez mamy lozeczko turystyczne na wyjazdy :tak:

reklama
witam się :-)

mam poniedziałkowego lenia:zawstydzona/y:,

Piotrek w zeszłym tygodniu troszke gorączkował, a w sobote obsypało go wysypką:szok:, czy maluchy moga mieć trzydniówkę drugi raz:confused:

witam się :-)

mam poniedziałkowego lenia:zawstydzona/y:,

Piotrek w zeszłym tygodniu troszke gorączkował, a w sobote obsypało go wysypką:szok:, czy maluchy moga mieć trzydniówkę drugi raz:confused:
oczywiście że mogą:tak: pani doktor tak nam mówiła:tak:

malaga to do roboty:-D

ja to jestem na rozdrożu jeśli chodzi o drugiego dzidziusia:sorry2: pewnie dla tego że nie mam nikogo do pomocy:no: moja mam dopiero 44lata więc jeszcze pracuje, teściowa trochę choruje wiec nie bardzo:no: a babcia ma 75 lat i nie wiem czy za rok będzie jeszcze miała tyle sił co teraz by zajmować się Natalcią:no:
planujemy z m w okolicach czerwca 2 tyg w Tunezji:tak: więc nie wiem czy znów się ciążą nie skończą wakacje:sorry2:
chociaż gdzieś wyczytałam że nad drugim dzieckiem trzeba popracować troszkę:szok::tak:

Cześć dziewczyny :-)

I jeszcze jedna nowinka - od września mam dostać umowę na czas nieokreślony :-D

Gratulacje.

Poczekamy do września, nawet mąż się już zdecydował ;-):-) Ale nie przez wzgląd na tą umowę, tylko moja argumentacja do niego w końcu trafiła ;-):-D [/FONT]

Możesz zdradzić jakich argumentów użyłaś?:-)

Nam zostało jeszcze 10 miesięcy ;-)

Też pytam do czego:-p Planujesz dziecko na marzec 2010?

ja to jestem na rozdrożu jeśli chodzi o drugiego dzidziusia:sorry2: pewnie dla tego że nie mam nikogo do pomocy:no: moja mam dopiero 44lata więc jeszcze pracuje, teściowa trochę choruje wiec nie bardzo:no: a babcia ma 75 lat i nie wiem czy za rok będzie jeszcze miała tyle sił co teraz by zajmować się Natalcią:no:

Roksi babcia młodsza nie będzie, więc nie ma na co czekać:tak:

chociaż gdzieś wyczytałam że nad drugim dzieckiem trzeba popracować troszkę:szok::tak:

:confused::confused:

heej!

oo widzę, że kolejne starania w planie:-)ja to nie wiem kiedy...chyba najlepiej wpaść bo jak się zastanawiam, t żadnem moment nie jest odpowiedni:sorry2:

sandi - zdróweczka!

malaga - gratuluję umowy, spodziewam się takiej samej w sierpniu:-)i już do emeryturki w jednej szkole:-D

reklama
Dzień dobry Paniom :-)

dużo pracy w pracy qrcze, wczoraj też coś rzeźbiłam w domu...

to tak w skrócie:
na wyjazdach tylko łóżeczko turystyczne daje radę

za drugim razem trudniej pewnie bo pierwsze ciągle utrudnia (u nas przynajmniej)
;-)

Madzik, kot się tak darł że jak nic na bzykanko przylazł

Do góry