reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

hej :-)

madzik - oby wszystko dobrze poszlo :tak:

ewela - ja nie spie ;-)choc nie powiem ,ze pospalysmy dzis do 10tej:-)

tez mam teraz metlik w glowie z fotelikami tymbardziej ,ze za miesiac goa dwa bedzie nam potrzebny :rolleyes2:

reklama
dziewczyny dlaczego wy chcecie zmieniać te foteliki do 18 kg???
poczytajcie tutaj, w nich normalne jest, że głowa wystaje

"3. Kiedy zmienić fotelik na większy?

Podstawowe kryteria zmiany fotelika na większy to:

1) waga dziecka przekracza limit dopuszczalny dla danego fotelika

2) głowa dla fotelików 0-13 kg lub
linia oczu dla pozostałych fotelików wystaje ponad górną krawędź oparcia fotelika

3) pasy uprzęży fotelika nie dają się poprawnie zapiąć,
(problem zbyt krótkich pasów pojawia się głównie w wąskich fotelikach 0-13kg, najczęściej w okresie zimowym)"

http://fotelik.info/pl/faq/ tu jest źródło

tzn rozumiem blue, ze zmieniła ale to raczej z innych powodów

a my chyba pojdziemy na drugi spacerek, bo ten dopołudniowy nam sie nie udał:crazy:, bo mały się zepsuł :-D i musieliśmy wracać:dry:

a jak mały się wybiega na dworze, to lepiej śpi:tak:, chociaż nie zawsze:confused:, bo np. wczoraj był wybiegany, wybawiony, a wieczorem były takie ryki:angry:

ja dalej w pracy a najgorsze że mi prezesik zapowiedział zebranie - pewnie nam neta odetna jak ostatnio;-);-)
ja chce zmienic fotelik bo szeleczki to już przyciasne sie robią i młoda podrosła , wiec powoli trzeba sie rozglądać

Dziewczyny jak zobaczyłam wasze nocne meile to byłam w szoku, ja to max 23 i spie a wy 1 i jeszcze na bb :szok::szok:

linia oczu dla pozostałych fotelików wystaje ponad górną krawędź oparcia fotelika

no to znaczy, że niedługo właśnie trzeba będzie powoli rozglądać się za innym, skoro głowa już zaczyna wystawać :sorry2: pisząc niedługo nie mam na myśli już za tydzień, ale ogólnie, że to kwestia pewnie kilku miesięcy :tak: przynajmniej ja tak myślałam, że może na jesień trzeba będzie mieć już nowy :-)

kasia ja o 22 najczęściej chodzę spać, o 23 już padam dosłownie :blink:

witam
paskudną nockę miałyśmy wczoraj:angry:
Laura zasnęła jak zwykle koło 21. po godzinie wstała i oświadczyła że będzie dzisiaj spała u babci:eek: (pomyślałam że to dla mnie lepiej ale ....)w rezultacie najpierw przez godizne leżała z babcią w łóżku i oglądała tv :szok: a przez kolejną godzinę krążyła pomiędzy naszym pokojem a pokojem babci:baffled:. w końcu poszłam po nią chyba koło 1- szej w nocy /Laura w ryk/ i jakoś ją uśpiłam śpiewając jej kołysanki chyba przez pół godziny:dry:
Dzisiaj już chyba znam przyczynę tego dziwnego nocnego zachowania. Laura dzisiaj ma katar i lekką gorączkę i w ogóle jest marudna. poza tym dwa razy drobiła kupkę jakby taką luźniejszą:-(

reklama
zdrówka dla Laury:-)

doradźcie...
Jesteśmy w starszej grupie w YAMAHA bo młodsza się rozpadła.
Dziewczynka 3 lata, chłopczyk 4 i Zosia. Pani obiecywała, że zabawy to będą tak pół na pół a były dla starszych:baffled:, moje rozgadane wesołe dziecko całe zajęcia było smutne i się nie bawiło:-(
niby ma być w przyszłym tyg. ktoś w wieku Zosi...
rezygnować czy dać jeszcze szansę????

wkurza mnie to, że my jesteśmy tak na "doczepkę":baffled:miało byc inaczej, że istnieje jedna grupa, atrakcyjna dla wszystkich:dry:
za droga impreza żeby Zosia nic nie korzystała:dry:

Do góry