Ewelina z Bydgoszczy
Fanka BB :)
Magda najważniejsze, jak dziecko zdrowe
, a ty sobie radzisz z chorobą;-)
, a ty sobie radzisz z chorobą;-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
, a ty sobie radzisz z chorobą;-)nie stresowałam się jakoś, jedynie co to bałam się po tym ataku, ale on miał miejsce dopiero w styczniu, na końcówce ;-)Magda to miałaś sterującą ciąże:-( ale najważniejsze że synuś zdrowy
my pospacerowałyśmy godzinkę zrobiło się gorąco i słonecznie a po 2godzinach znów burza i leje![]()
Ewelinko nie bardzo sobie radzę, niestety... no ale daję radę jakośMagda najważniejsze, jak dziecko zdrowe, a ty sobie radzisz z chorobą;-)

madzikm szczerze mówiąc to chyba tak, chyba lżejsza postać, a może po prostu wyglądam i jestem taka jaka jestem dzięki szybkiemu wykryciu tej wady i szybkiej ingerencji lekarzy.. Już w szóstym tyg życia miałam zakładane zastawki...
co do szpotawości stóp to ja raczej takich nie mam i chyba nie jest to typowe dla tego schorzenia...