reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Dzień dobry:)
Ja też nie jestem na wakacjach... już wrociłam:) POjechałam z Michałem w góry do przyjaciółki. Fajnie było. Odpoczęłam trochę, poleniłam się itp. Ona też ma malucha- tylko 6- miesięcznego.

roksi gratuluje odpampkowania!!! A jak ogólnie samopoczucie w te upały?

My dalej w pieluszce. Chyba jako ostatni. Wojtek woła siku ale odmawia siadania na nocnik. Każe sobie zakładać pieluchę a jak nie zakładam to jest histeria. Na nakładkę też nie chce. Trace już pomysły. Może przytargać jeszcze jeden nocnik (taki bardziej udziwniony) i jakoś inaczej go nazywać? Sama nie wiem . POdpowiedzcie coś bo tracę już nadzieję.

reklama
kaskada ja Ci powiem, że u nas po prostu było tak, że Krzyś potrzebował czasu na nocnik a teraz już sam woła, rozbiera się i siada na kibelku ;-D i nawet nie potrzebuje jakoś konkretnie nakładki ;-p

cześć

kaskada, spoko mój też jeszcze lejek pampersowy:-D:baffled::-D, u nas jest odwrotnie mały siada na nocnik, ale nie chce zawołać:dry:

zaraz zmykamy nad morze, tylko M musiał jeszcze zajrzeć do pracy:baffled:, normalnie bez niego firma runie i tyle:-p,
mam nadzieję że pogoda się utrzyma:tak:

Hello :-)

Kaskada, może niech sika na stojąco? Mój uwielbia :-). Mamy nocnik w wkładką wyciąganą i mu podstawiam tą wkładkę. Tylko nie wiem co z kupą :confused:. U nas na szczęście nie ma z tym problemu, bo K. od roku robi kupę tylko na nocnik.

Ewelina, udanych wakacji :-)

Witam:tak:
nie mogę znów pospałam do 9:szok:
wczorajsza burza nie dała mi spać błyskało się strasznie:szok: o 2 przyszła N i tak się rozpychała:baffled: duszno strasznie:baffled:

roksi gratuluje odpampkowania!!! A jak ogólnie samopoczucie w te upały?
Dzięki Kaskada:tak:
upały nawet ok nie puchę całe szczęście:tak: tylko słaba jestem taka wypompowana ale to chyba każdy tak ma w upały:baffled:

blu a ty kiedy idziesz do doktora:confused:

heja
u nas upał, wiem, że niektórzy na urlopie,ale ja wprost marzę o deszczu:baffled: bo się rozpływam i sapie:-)
u nas też pampersy jeszcze w użyciu, Ignaś umie zawołać, ale często zapomina i woła w ostatniej chwili albo widzę, że kuca i łapie się za siusiaka:confused: ja kupiłam inny nocnik, bo ten co był wydawał mi się za mały, teraz służy do siusiania na stojąco, zwłaszcza przed kąpielą:-D

reklama
właśnie wróciłam:tak: morfologia licha więc dostałam tatdyferon:tak: penie znów wrócą zaparcia od żelaza:baffled: no nic trzeba brać:tak: waga +7kg do przeżycia doktor mówił coś o 14kg całości ale jakoś kiepsko to widzę:-D tętno dzidzi 150:tak: za 4 tygodnie będę miała usg:tak:
aaaaa zapomniałbym żylak mi się zrobił:szok: mam smarować liotonem 1000 jak nie pomoże to dostałam receptę z jakimś lekiem:tak:

położyłam że na paznokciach stóp:cool2:

Do góry