reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Ja jestem Roksi:-) chłopaki pospali do 7:szok: a ja już od 5 się kręciłam z boku na bok:baffled: cóż chyba się trzeba przyzwyczajać;-)
zaraz idziemy na zakupy, o 10 otwierają koło nas nowy sklep z zabawkami:-D

właśnie wróciłyśmy :tak: bylyśmy obczaić torbę do laptopa (prezent dla m) ale okazało się że nie ma tych na przekątna 17:baffled: no nic zamówię na allegro:tak: jak szłyśmy przez park pytałam się N. czy chce siku i mówiła że nie:confused2: weszłyśmy po drodze do sklepu po Jelpa bo wczoraj przywlekłam ubranka od babci:tak: i nagle patrzę a młoda popuściła:szok: taką małą kałużkę zrobiła:zawstydzona/y: i już miałyśmy zmykać po tajniaku a N. na caly sklep "mama patrz sisi zrobiłam":zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: przeprosiłam i poprosiłam o coś do wytarcia:zawstydzona/y: pani miała taką minę jaby nie wiem co się stało:confused2:

blu super:tak:
Ewelina coś mało piszesz:-p

hop hop:-)

roksi ale babsko się trafiło:confused2: przecież zetrzeć mopem to nic wielkiego, jeszcze przeprosiłaś:tak:
nam też się zdarzyło siku w sklepie, tylko zdążyłyśmy się ulotnić:sorry:

bluea długo zamierzasz pracować? jakie badania?

soppanai jak? obłowił się Ignaś?

ewelinapisz jak było:tak:

My mamy tydzień spokojny bo ja w domu codziennie, wykorzystamy ten czas na spotkania towarzyskie:tak: przyjeżdżają koleżanki z dzieći, malujemy farbami na polu, dzieci się kąpią, bawią w domku - super jest:-)

bluea długo zamierzasz pracować? jakie badania?
Obawiam się, że do końca roku, bo liczę na sporą premię w grudniu. Przyda się na wyprawkę ;-). A badania takie:
- mocz
- morfologia
- glukoza
- HBS (zap. wątroby typu B)
- HCV (zap. wątroby typu C)
- HIV
- USR (kiła)
- toxo x 2
- różyczka
- CMV x 2 (cytomegalia)

reklama
blu ja z pierwszych badań miałam
mocz, morfologię, wr, hbs, hiv, glukoza:tak: dobrze że grupę krwi miałam już udokumentowaną bo to chyba najdroższe badanie:baffled:

madzikm nie ma jak urlop:cool2:

poprałam ubranka:tak: ale ten jelp ma dziwny zapach:sorry:

Do góry