Ewelina z Bydgoszczy
Fanka BB :)
Ewelina, udanych wakacji :-)
dzięki Blue
udały się koncertowo
, choć na razie takie króciutkie;-),zajrzę potem, to coś opiszę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Ewelina, udanych wakacji :-)
udały się koncertowo
, choć na razie takie króciutkie;-),
), pobrał cytologię, dał skierowanie na "porządne" USG i całe mnóstwo badań.
bylyśmy obczaić torbę do laptopa (prezent dla m) ale okazało się że nie ma tych na przekątna 17
no nic zamówię na allegro
jak szłyśmy przez park pytałam się N. czy chce siku i mówiła że nie
weszłyśmy po drodze do sklepu po Jelpa bo wczoraj przywlekłam ubranka od babci
i nagle patrzę a młoda popuściła
taką małą kałużkę zrobiła
i już miałyśmy zmykać po tajniaku a N. na caly sklep "mama patrz sisi zrobiłam"

przeprosiłam i poprosiłam o coś do wytarcia
pani miała taką minę jaby nie wiem co się stało

przecież zetrzeć mopem to nic wielkiego, jeszcze przeprosiłaś

przyjeżdżają koleżanki z dzieći, malujemy farbami na polu, dzieci się kąpią, bawią w domku - super jest:-)Obawiam się, że do końca roku, bo liczę na sporą premię w grudniu. Przyda się na wyprawkę ;-). A badania takie:bluea długo zamierzasz pracować? jakie badania?