reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
hej:-)
ruch się tu zrobił jak na autostradzie:-D hehe widać, że urlopowiczki wróciły

my teraz codziennie rano i wieczorem chodzimy na spacerki, w południe śpimy, ale chyba czas już na koniec drzemki, bo po 2godz w dzień ma problem z zaśnięciem wieczorem, wczoraj bawił się do 22.30:szok:

Roksi, mi też jeszcze jedna pralka została do wyprasowania, bo dopiero wczoraj wyschło, ale takie malutkie to ja lubię prasować:-)
co do męskich koszul, to wam powiem, że jak byłam we włoszech, to czasem miałam 20 szt tygodniowo do prasowania:szok: teraz mam już wprawę:-)

Strasznie mi się chce jechać gdzieś nad wodę, normalnie całkiem jak zachcianka jedzeniowa, aż czuje zapach wody. Może się gdzieś wybierzemy na weekend:tak::-) jeszcze by się przydały jakieś małe wakacje we trójkę:happy:

tak, on już był na tym etapie, że jak spał w dzień, to szedł spać o tyle później ile w dzień się przespał;-)
teraz nie sypia w dzień i chodzi około 20 spać, czasami później, ale to musi być jakaś wyjątkowa okazja

reklama
Do góry