magdajucha
mamunia Krzysiunia
cześć, jestem trzecia
My mieliśmy dziś noc zakończoną po 7 ;-) miłego dnia dziewczynki;*
My mieliśmy dziś noc zakończoną po 7 ;-) miłego dnia dziewczynki;*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jejku Fredzik pomyśl co będzie w okresie dojrzewaniadokładnietyle że obawiam się bankructwa
bo moje dziecko od obiadu zjadło już: jajko, miskę makaronu, ogórka kiszonego, dwie kanapki z chleba z serkiem almette i pół banana
a zaraz zje z nami jeszcze obiad pewnie...
blue, u ciebie już 12 tc, w szoku jestem jak to leci szybko
a mi pani w Bartku mowiła że wrzesień tak po 10Hehe...w Bartku buty zimowe będą w październiku ;-)
Hej!
ale mi się nic nie chce
wczasy rozleniwiają, snuję się po kątach i udaję, że nie ma nic do roboty
agutek Ty nie w pracy?
agatulka a jakiej pracy szukasz?
fredzik w szoku jestem, że takie rzeczy w niedzielę robicie
Szymek chyba od zawsze ma apetyt, nie?
czemu? :-) czasem trzeba a jest jeden karnisz, z którego ja nie jestem w stanie zdjąć ani firanek ani zasłonek![]()
no w sumie zawsze miał apetyt ale nie takijuż 12,8 waży mój "tłuścioch"
![]()
a mi pani w Bartku mowiła że wrzesień tak po 10
kupiłam ten podeścik do ubikacjiuczymy się na razie;-)
mój nie przejawia zbytnio apetytu, a waży ponad 17kilo, chyba najwięcej z wszystkich dzieci naszych marcowych;-)no w sumie zawsze miał apetyt ale nie takijuż 12,8 waży mój "tłuścioch"
![]()
mojego to byś na bank nie zmusiła od tego jedzenia...dokładnietyle że obawiam się bankructwa
bo moje dziecko od obiadu zjadło już: jajko, miskę makaronu, ogórka kiszonego, dwie kanapki z chleba z serkiem almette i pół banana
a zaraz zje z nami jeszcze obiad pewnie...
blue, u ciebie już 12 tc, w szoku jestem jak to leci szybko
mój nie przejawia zbytnio apetytu, a waży ponad 17kilo, chyba najwięcej z wszystkich dzieci naszych marcowych;-)
mojego to byś na bank nie zmusiła od tego jedzenia...
bluuu nooo leci lecii....