blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Aga22 - zajrzyj sobie na polskie Allegro, tam jest pełno sukienek do chrztu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
U nas podobnieA moj slubny tez ma bardzo donosny glos:-) i glosno sie smieje myslalam ze jak bedzie mial swoje dziecko to bedzie umial sciszyc glos ale niestety tego sie nie da przeskoczyc
Do tego mąż często "zapomina", że Piotruś właśnie śpi i np. wrzuca do zlewu sztućce, tłucze się garczkami, kubkami, itp. a Piotrek się co chwilę zrywa..

dzieki nawet o tym nie pomyslalamAga22 - zajrzyj sobie na polskie Allegro, tam jest pełno sukienek do chrztu.

wlasnie tam zajrzalam i ceny sa przystepne
w porownaniu z naszymi
u nas na taka sukienke to trzeba liczyc z 60-70 funow czyli ponad 300zl

wiec wstrzymam sie i kupie sukienke w pl
;-)
Ja kupiłam welurowy pajacyk z atłasowym kołnierzykiem. Jakoś te garnitury mi nie podchodzą... Tylko się martwię, czy nie będzie mu za ciepło.A mój Piotruś poszedł do chrztu w białym bawełnianym dresiku, miał białe satynowe buciki i czapeczkę, w ogóle to wyglądał jak obłoczek:-)![]()
Tak było wygodnie i praktycznie, bo dresik cały czas nosi;-).
Dzień Dobry Dziewczyny:-)
moja niunia wczoraj nie chciał iść spaćno ale wkońcu o 23 poszła
u nas pogoda znów tak jak wczoraj czyli zimno i wiejeno ale musimy dzisiaj wyjść z domu p osukienkę chrzcinową dla małej i oddać do reklamcji gondole
![]()