reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

przylazłam marudzić:confused2: nic mi się nie chce no chyba że w kwestii jedzenia bije rekordy:zawstydzona/y: brzuch mi przeszkadza, kostki lekko opuchnięte, ciasno mi w ubraniach:crazy: jedyne ulubione dresówki na grzejniku suszą się bo w końcu trzeba je wyprać:confused2: niewygodnie mi w legginsach:no: idę wyżyć się sprzątając łazienkę:sorry:

reklama
Hej!

oj dużo się zmieniło w szkole od czasów eweliny:-D wczoraj i dziś pracowałam normalnie i nawet głupiego dziękuję - o kwiatku nie wspominając nie miał kto dać, ale rodzice moich dzieci gorsi od uczniów:eek:
wysiedziałam się u fryzjera w dniu święta i jestem zachwycona:cool2: portfel mniej:-p

roksi masz moje błogosławieństwo na marudzenie:tak: ależ zazdroszczę takiej kawki;-)

My już chodzimy w zimowych kurtkach i czapkach:confused2:

hejo

ale pogoda do du.py:wściekła/y:, czy ktos wie, czy będzie jeszcze jakies ciepełko:confused2:

Roksi ja piję kawę Lavazza, nie za droga, a smaczna:tak:

blu dzięki za zyczenia;-)

Piotrek wczoraj walczył do 11.30:szok:, na szczęście nie płakał, tylko kulał się, albo kombinował: siku, pić, bajka itp.:crazy:
mnie choróbsko męczy, katar okropny, ból gardła:wściekła/y: i w ogóle kiepsko się czuję, a na dodatek codziennie niewyspana:eek:

zaczynam juz odliczać koniec tygodnia:zawstydzona/y:

i jak Blu masz zwolnionko:confused2:, a w ogóle jak samopoczucie,

Roksi, łazienka pewnie lsni;-), co dzis w planach:-p

madzik a w jakiej szkole uczysz i jakiego przedmiotu?

blu pisała, że nie idzie na zwolnienie, bo ma w styczniu dostać premię.. chyba że cos źle przeczytałam...

Ostatnia edycja:
roksi, rodzisz juz?? :-D
eeee tam ja to pochodzę do listopada;-) doktor mówił że 1 listopada:szok: widzi mnie na wywołaniu:confused2:

wysiedziałam się u fryzjera w dniu święta i jestem zachwycona:cool2: portfel mniej:-p

roksi masz moje błogosławieństwo na marudzenie:tak: ależ zazdroszczę takiej kawki;-)

My już chodzimy w zimowych kurtkach i czapkach:confused2:
Madzikm pochwal się fryzurą:tak:
jakby ciąża koncowa dłużej trwała to byłoby więcej rozwodów:sorry:

Roksi ja piję kawę Lavazza, nie za droga, a smaczna:tak:
Roksi, łazienka pewnie lsni;-), co dzis w planach:-p
Ewelina też Lavazza myślałam:tak:
no wyszorowana;-) jeszcze przeciorałam się 2 godziny po galerii i w sumie tylko głodna wróciłam:zawstydzona/y: nic się nie dzieje:confused2:

Roksi, ja też polecam lavazze albo segafredo, ale mi sie marzy taka porządna kawa :-) A mnie jutro czeka usg bioderek Miśki, co przy tej pogodzie bedzie nie lada wyczynem

reklama
Do góry