reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Znalazłam te kołyski. To chyba też są Coneco, a kosztują 280 zł. Dzięki, może skorzystam :-)
Tą kołyskę miałam rezerwową jakby synek się urodził;-)
ja moją kupiłam w Coneco w sklepie firmowym i były dwie do wyboru ta co mam i jeszcze taka jasna chyba kremowa i tylko te dwa kolory mieli innych nie produkowali także nie jestem pewna czy ta niebieska to od nich:confused2: jedyne co na początku mi przeszkadzało w kołysce to ta karuzela ciężko było mi małą wyciągać ale kwestia przyzwyczajenia:tak: mogli pomyśleć i tym by dało się ją przekręcić a tak jestem bardzo zadowolona i każdemu polecam:tak:

reklama
Blu moja mam pilota którym wszystko uruchamiasz ale szczerze korzystam z niego w nocy zapalając lampkę:tak: wymiary identyczne:tak: mam jeszcze kieszeń z przodu :tak: budkę można odpiąć ale w tej tez na pewno się da:tak: reszta to różnica ceny;-)

Blu moja mam pilota którym wszystko uruchamiasz ale szczerze korzystam z niego w nocy zapalając lampkę:tak: wymiary identyczne:tak: mam jeszcze kieszeń z przodu :tak: budkę można odpiąć ale w tej tez na pewno się da:tak: reszta to różnica ceny;-)

Blu ale ta róznica cenowa na plus chyba jest co nie :))

ja zrobiłam sałatkę sobie grecką męzowi zamiast fety dałam kurczaczka podsmażonego mam go z głowy jak chodzi o kolacje a ja w pracy też zjem sobie
bo dietka nikomu nei zaszkodziła jeszcze chyba same warzywa i jeszcze feta

Kołyski tez mi sie podobaja - taki jakis klimacik cieplutki daja :tak::-)

dziewczyny czy Wasze dzieci pija wode podczas kapieli? mojej sie zdarza i nie wiem jak jej wytlumaczyc dosadnie ,ze tak nie wolno :cool:

cześć :-)
Sandi mój Krzysiu pije czasami, ale to zależy... a moze po prostu im się chce pioć? Też sie nad tym zastanawiałam, dlaczego piją wodę z kąpieli... :-)

reklama
Do góry