reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

z reguly juz o 20 Tristan spi jak aniolek

ewa przykro mi bardzo. u mnie tez bylo podobnie z dziadkami , najpierw zmarla babcia a 3 tyg puzniej zmarl dziadek. i patrzac jak on sie meczyl bez babci z czystym sumieniem moge powiedziec ze dobrze ze do niej odszedl.

tristan tez ostatnio miewa preoblemy kupowe, z reszta sama nei wiem czy one sa kupowe. moze to poprostu ataki placzu . dokladniej mowiz zachowuje sie tak jakby mu kolki wrucily. brzuch twrdy, spina sie prezy wrzeszczy i leje mnie i szczypie potem chwila pzrerwy i znowu atak:szok::sorry:biedny sama juz nie wem co mu do lega bo kupki normalnie robi tak jak robil 2 3 dziennie ...
biedne te nasze dzieciaczki

reklama
Dzień dobry!!!
My też już wstałysmy, niedługo wyfruniemy z domku bo mamy parę spraw do załatwienia. A od jutra znów przychodzi babcia-niania:-) i mama sobie wreszcie spokojnie posprzata chatkę.

Witajcie :-). Mój synuś też chodzi spać koło 20-tej, ale ostatnio śpi niespokojnie. Dzisiaj sobie pomyślałam, że może potrzebuje częściej jeść...

A co do pracy, to ja jutro jadę na spotkanie z moim szefem. Nie chce mi się ;-).

Dzień dobry!
Ja przestawiłam spanie z 21.30 na 20 (kąpanie) i około 20.30 spanie.:tak: Do 24 mam czas dla siebie:tak:. Nie wiedziałam czy się uda ale niunia szybko się przestawiła:tak:

Mama niech lepiej sobie odpocznie ;-):-D
Rany Kasiu ty już za 9 dni do pracy...jak się z tym czujesz?

wiesz co ciężko, ale staram sobie tłumaczyć że tak musi być i że robię to również dla Wiktorii, żebyśmy mieszkali sami. Cóż takie jest życie, nie wiem jak sobie poradze już w pracy, pewnie bede dzwoniła co 5 minut, ale z czasem mam nadzieje że się przyzwyczaje. Ale obiecałam sobie że jak bede wracać o 16 to do 18 cały czas bedziemy się bawić same albo chodzić na spacerki. Wiecie tylko czego się boje ( głupia baba jestem wiem) żeby Wiktoria mnie później poznawała tak jak teraz bo w końcu ta niania bedzie 8 godzin dziennie:-(

reklama
Dzień dobry!
Ja przestawiłam spanie z 21.30 na 20 (kąpanie) i około 20.30 spanie.:tak: Do 24 mam czas dla siebie:tak:. Nie wiedziałam czy się uda ale niunia szybko się przestawiła:tak:

Wiktoria śpi od 21 do 7 rano, przestałam ja budzić o 24 na mleko, jak bedzie głodna to mnie płaczem obudzi. Więc się wysypiam:-):-)

Do góry