Sandi
Fanka BB :)
Dziewczyny, mam pytanko .;-)
Czy jak wasze dzieciaczki usypiają ze smokiem to im od razu wyciągacie z buzi czy nie?
ja nie wyciagam

Dobranoc Kobitki ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czy jak wasze dzieciaczki usypiają ze smokiem to im od razu wyciągacie z buzi czy nie?
moja zazwyczaj go wypluwaDziewczyny, mam pytanko .;-)
Ale nóżki są wtedy w górze? U nas jeździ babka Buzzem i właśnie dzisiaj obserwowałam jak jej dziecko sobie spało. Tak jakby w foteliku samochodowym.
Dzień Dobry:-)
moja zazwyczaj go wypluwaprzy wieczornym zasypianiu jak dostaje butle to trzyma ją sobie sama a jak wracam do pokoju po 10 minutach to butla lezy obok pusta a mała śpi
częściej smok nam potrzebny przy usypianiu popołudniu
w gorze , w gorzeAle nóżki są wtedy w górze? U nas jeździ babka Buzzem i właśnie dzisiaj obserwowałam jak jej dziecko sobie spało. Tak jakby w foteliku samochodowym.
dziewczyny
wiem ze nie powinnam ale pozwalam Tristanowi pare minut pogapic sie na baje w TV
zwyrodniala ze mnie mama
ale on sie smieje i cieszy i uspokaja.
moj niunie nie trzyma sam butli szczegolnie jak jest pelna
jak ma juz koncowke to owszem ale taka cala pelna to nie.
brawo dla Natalci
Miloku ja niestety też czasami włanczam mojej Madzi tv jak chcę coś zrobić w domu:-( Ale nastawiam zawsze kanał przyrodniczy albo jak najmniej migający (głównie bez reklam) bo to ma zły wpływ na dziecko. A potrafi nawet pół godziny patrzeć się w tv![]()
dziewczyny
wiem ze nie powinnam ale pozwalam Tristanowi pare minut pogapic sie na baje w TV
zwyrodniala ze mnie mama
brawo dla Natalci
zawsze ją tak zostawiam ale mam włączoną nianie na bardzo czuło i słysze jak przełykaroksi fajnie, że Natalia sama trzyma butlę, ale nie powinna zostawać podczas jedzenia samaTrochę to niebezpieczne.
dziękujemy:-) ja tez pozwalam Natalci troszke pooglądać tvdziewczyny
zwyrodniala ze mnie mama
brawo dla Natalci