A
Agutek
Gość
Ooo...
myślałam, że nie można
A moja mała się chyba przejadła dzisiaj...non stop ulewa:sick:
myślałam, że nie można

A moja mała się chyba przejadła dzisiaj...non stop ulewa:sick:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja różnie - jak mały długo śpi (3-5 godzin), to najczęściej jest kupka, a nawet gdyby nie było to pielucha jest ciężka od siuśków, i wtedy zawsze przed jedzeniem przebieram, chyba, że mały strasznie wrzeszczy, to najpierw karmięDziewczyny, jak u was wygląda kwestia przewijania?
Ja przewiam małą zawsze po karmieniu, bo zazwyczaj w trakcie jedzenia robi kupkę. I tu pojawia się problem. Po karmieniu chwilę jest noszona do odbicia, co zazwyczaj sie nie zdarza niestety, a potem jak ją przewijam to jej się ulewa![]()
No i nie wiem jak to wyeliminować![]()
Bo jeśli będę dłużej czekać to oznacza, że mała będzie leżeć w tej kupie to raz, a dwa - wybudzę ją ze snu, bo przeważnie po karmieniu zasypia.
Czy wasze maluchy też tak ulewają podczas przewijania?
Pięknie :-) Mój przybrał połowę z tego co TwójAle pani doktor mówiła, że ładnie przybiera na wadze
Więc Maddox wręcz rewelacyjnie :-)
Małej wyskoczyły krostki na jednym policzku - czerwone z ropnymi czubkami. Co to może być? Chyba nie potówki.
u nas dzisiaj się pojawiła na policzkach narazie jest tego małomamy identycznie ;-)
to trądzik niemowlęcy - sprawa hormonów
standard w okolicach 3 tygodnia sie pojawiają... czasami![]()
mamy identycznie ;-)
to trądzik niemowlęcy - sprawa hormonów
standard w okolicach 3 tygodnia sie pojawiają... czasami![]()