reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
a mnie się tabelka sprawdziła:-D:-D
agutek- ale macie fajnie (poza pustymi portfelami oczywiście)

oj dziewczynki jestem skonana, Wiktoria się wyszalała w wannie ze mną i ładnie sobie śpi i ja chyba zaraz do córeczki dołączę:-D:-D
miłej nocki dziewczynki

Mała była z nami cały dzień i dzielnie to zniosła.
Drzemki wypadały akurat podczas jazd samochodem, a potem w wózku leżała.
też bylam dwa razy z malutką na takej wprawie:tak: do Katowic mamy 70km, do Łodzi 130km i tak samo jak u Agutka malutka spała podczas jazdy samochodem:tak:
Agutku pochwal się nowym nabytkiem:tak:

Cześć dziewczyny,
ja nie zaglądałam do Was bo nie miałam czasu i siły:zawstydzona/y: Wiktoria w nocy niestety się budzi i albo płacze, albo chce się bawić. W dzień śpi bardzo mało. Cały czas chce chodzić. A ja jestem nieprzytomna z niewyspania.

Tabelka się sprawdziła :-)

też bylam dwa razy z malutką na takej wprawie:tak: do Katowic mamy 70km, do Łodzi 130km i tak samo jak u Agutka malutka spała podczas jazdy samochodem:tak:
Agutku pochwal się nowym nabytkiem:tak:

My jechaliśmy 100km w jedną stronę :tak:
Co do tabelki nie sprawdziła mi się. Zgadzałoby się gdybym brała pod uwagę wiek rocznikowo, a przy skończonych latach powinnam mieć synusia :-p

Potem pstryknę foto i pokażę :-)

A moje dziecko już wyspane :angry:
Szkoda, że ja nie :sick:

witam dziewczyny
my na urlopie w pl jestesmy jeszcze do jutra
wesele mamy juz za soba i swietnie sie bawilismy

i jeszcze synus odrazu usmiecha sie do dziadow w samolocie wszytkich zaczepial i cala reszta rodzini sie w nim rozkochala
i niuniek wyjechal na urlop bez zabkow a wraca z 4 :tak::tak::tak: 2 na dole i 2 u gory sie przebily w ciagu ostatnich 3 dni .ale byl mega marudny i nie spal po nocach wiec ciesze sie ze przeszlismy przez to bedac w pl bo dzidki zabierali go rano i my moglismy pospac pare godzinek po nie przespanej nocy:tak:. zmykam jeszcze na miasto i odezwe sie w piatek albo w weekendzik .

acha zyczenia dla Toli (troche puzno ale szczerze)

reklama
ale w Czestochowie ładana pogoda:-) a w pogodzie mówili że w sobote będza 4 stopnie i mróz w nocy:szok:
wczoraj kupiłam małej butki na zime:tak:

Do góry