reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
a u nas lipa w nocy:-(
poszłam spać o 2 a córcia od 3 co chwilke się budziła:crazy: o 6 uznała że wstaje:confused2:
zaraz pewnie pójdzie spać to ja też się położe:tak: bo jestem nieprzytomna:confused2:

milkou zdrówka dla synusia łobuziaka:tak::-)

Witajcie :-). U nas nocka też ciężka. Synek sie wiercił, kręcił, właził na mnie, ciągnął za włosy (bo oczywiście wzięłam go do łóżka). W końcu o 3ciej się obudził i zaczął płakać, picie nie pomogło, o 4tej dałam flachę i jakoś po niej usnął. Wstał o 6:15.

Witam,

U nas noc tradycyjnie, mogłabym nawet nie pisać:no:, czekam na tę cudowną powtórkę, kiedy Piotruś obudził sie w nocy tylko jeden raz:tak:.

Mąż zrobił mi niespodziankę, jak wstałam rano, na stole czekały na mnie świeże bułeczki i pączusie:szok::-D:szok::-D, normalnie szok.

Tristanku - zdrówka, oby nózia szybciutko się zagoiła:-D

Wczoraj mielismy małe przeboje z sąsiadem:-), spalismy juz smacznie, a tu hałas dochodzi spod drzwi wejściowych:szok:, wybiegłam do korytarza i słyszę, że ktoś próbuje otworzyć nasze drzwi kluczem:szok::szok: i tam się strasznie szarpie. Mąż otworzył drzwi, a tam skulony pan próbuje trafić w dziurkę od klucza, cały przerazony, bo mu nie pasuje:no::szok::no: i wtedy go olśniło, że to nie jego drzwi, a był po andrzejkach, przeprosił i poszedł sobie piętro niżej:confused2::eek::no:.
Potem to się z mężem śmialismy:-), ale wcześniej to mielismy nietęgie miny:no:

Ewelino ja to bym stracha miała niezłego :-D

My odbębniłyśmy już spacerek. Źle się coś poczułam i za długo nie chodziłam, a do tego jeszcze mży u nas :eek: Córa za to tak zasnęła, że nie obudziło jej wtarganie w wózku na 2 piętro, ani rozbieranie z czapki, rękawiczek i kurtki :-D

Dzień dobry :tak:

U mnie ciąg dalszy siedzenia w domu przez tą moją chorobę. Córcia jeszcze śniegu nie widziała. Musi poczekać aż mamusia wyzdrowieje. :-(

Milkou życzę szybkiego powrotu do dobrej kondycji dla Tristanka.

Ewelina niezłe urozmaicenie wieczoru nie ma co :-):-D

no to posałam troszkę z córcią:tak: czekamy na tate i idziemy na spacer:-)
biorę się za sprzątanko expresowe po wczorajszym:szok:

Ewelina fajny sąsiad:-D

reklama
Do góry