reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Dzień dobry :-).

Jadąc dzisiaj do pracy czytałam Twoje Dziecko i wyczytałam, że po przebytej infekcji rotawirusowej układ trawienny może być bardziej wrażliwy na laktozę. Zalecali, aby przez kilka tygodni podawać mieszankę niskolaktozową.

Dzisiaj mam firmowa imprezę i nie mogę się zdecydować, czy iść, czy nie. Jakoś nie bardzo mi się chce...

reklama
Hej :-)

Agutku - ja tez niestety z roznych wzgledow tu w Uk niemoge chodzic na aerobik chocby dlatego ,ze jak chcesz uczeszczac do "klubu" organizujacego go to musisz podpisac kontrakt na rok :baffled: i przez rok sciagaja kase z konta ,w tym jest tez basen ,silownia i jakuzzi (czy jak sie to pisze :zawstydzona/y:) niby fajnie ,ale jakbym po 2miesiacach stwierdzila ,ze juz niechce chodzic to przez nastepne 10msc musze za to placic :oo:

Dzień Dobry,:-)

Buziaczki dla Karolka i Boryska:-);-):tak::-D

U nas mały sukces, Piotrus wczoraj w dzień spał tylko raz i wieczorem zasnął bez problemu,wyjątkowo szybko:tak:, a co najważniejsze były tylko 2 pobudki na cycusia i jedna na podanie smoka:-), mam nadzieję, że teraz to będzie już tylko lepiej:cool2:

Agutku, a tymi szczepieniami to jest tak różnie, ja tez nie szczepiłam przeciko rotawirusom, bo lekarz mi odradził:shocked2:

Blueberry, w Twojej pracy duzo sie dzieje, co chwilę słyszymy o jakiejś imprezie:-D, fajnie masz - korzystaj z tego;-):tak:

JMM ja nie chciałabym, żeby Piotrus spał mi na spacerze, bo wtedy w domku go nie położę, a to jest wtedy czas dla mnie:happy2:

Ja zamówiłam przed chwilą wizytę lekarza do domu :baffled:
Mała niby troszkę odzyskuje apetyt i nawet skusi się coś popić, ale ciągle to jest za mało a z jedzenia to by piła tylko mleko, które przecież jej nie pomaga :no:
Drugiego śniadanka nie ruszyła tylko walnęła kupsko, które znowu wypłynęło na plecy i bokami. No i poddałam się, zadzwoniłam po lekarza. To już 6 dzień biegunki. Za długo. Stanowczo za długo. Mała ma coraz mniej sił i co chwilę się wywraca i uderza głową o podłogę :-( Nie wiem czy jednak kroplówką i szpitalem się nie skończy :-(
Ale jeśli to ma jej pomóc i to szybko to trudno. Co za cholerstwo się do niej przyczepiło? My z mężem już zdrowi a ona biedulka ciągle choruje :-(

Witajcie
Agutek dobrze, że zamówiłaś lekarza. Rzeczywiście Tola długo już się męczy.

10 miesieczniakom wszystkiego co naj - odnas też :-)

Rano byłam na zakupach i aż przyjemnie mi się zrobiło. Taka ładna pogoda, że od razu nastrój sie poprawia :-)

reklama
Do góry