reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

u nas tez była pogoda do bani,padało i wiało....mnie i tak jest wszystko jedno bo siedze w pracy, ale moje Dziecie nie wyszło na dworek....ja dzisiaj umieram, @ przyszła i jestem taka niedorobiona....Wika właśnie robi porządki wszystkie ksiązki z półek wyrzuciła, ide sprzątać....

reklama
a co tu taka cisza??????

Dziewczynki zarezerwowałam własnie kwatery na wakacje:-)od 9 do 18.06 bo później to nie było domków już wolnych:-):-):-):-):-)
idziemy sie kapac z Wiką....
dobrej nocki Wam życzę

Faktycznie cisza tu :-).

Ja dzisiaj rozebrałam synka do kąpieli, niosę go do łazienki i czekam aż mąż skończy nalewać wodę, aż tu nagle... poczułam miłe ciepełko na brzuchu :-). Karolek zrobił siku :-D:-D:-D.

a z jakiej firmy sandałki?
wójcik:sorry2:
148nrdi.jpg

chyba się za bardzo chwalilam bo u nas to samo:baffled:, porwało mi pranie i stanik był za siatką:-D

koniec na dziś, na 16 do pracy:confused:
madzikm dobrze że jakiś sąsiad Ci nie przyniósł :-D:-D:-D

nic wielkiego, telefony będe sprzedawać (era) ale po 1 płacą nie najgorzej po 2 praca zmianowa, wiec mały czesciej bedzie z tatą a ja tez musze isc między ludzi trochę;)
soppana gratuluję:tak: ja też poszłam do pracy i od razu się lepiej poczułam:tak: aż chce mi się wyjść z domu:tak:

Od teściowej hi hi :-D:-D:-D
od narzeczonego:-D:-D

Hej babiszonki ;-):-)

malenka juz spi wiec ja moge troszke posiedziec :blink:;-)

Roksi sliczne te sandalki :tak: bardzo mi sie podobaja :tak: a skad wiesz jaki bedzie miala Natalka rozmiar?? albo o ile wieksze kupujesz?

Hej babiszonki ;-):-)

malenka juz spi wiec ja moge troszke posiedziec :blink:;-)

Roksi sliczne te sandalki :tak: bardzo mi sie podobaja :tak: a skad wiesz jaki bedzie miala Natalka rozmiar?? albo o ile wieksze kupujesz?
kupiłam rozmiar 22:tak: są o numer za duże a nawet półtorej numera:tak:
Panie doradziły mi w sklepie że ten rozmiar będzie na lato ok:tak: bo rozmiar 23 był bardzo wielki:szok:
były jeszcze w bardziej ostrym różu;-)

bardzo ładne sandałki! design prześliczny:happy2: ja jednak myślałam o takich bez palców na lato

a nie mówiłam, że masz ulubioną firmę;-)

reklama
dzien dobry

a co tu taka cisza??????

Dziewczynki zarezerwowałam własnie kwatery na wakacje:-)od 9 do 18.06 bo później to nie było domków już wolnych:-):-):-):-):-)
idziemy sie kapac z Wiką....
dobrej nocki Wam życzę

juz nie bylo na pozniejsze terminy miejsc? :szok:zartujesz!!!
kurde musze zaczac sie rozgladac bo my w sierpniu chcielismy jechac :szok:
normalnie mnie przerazilas :baffled:
a gdzie jedziecie?

ja bym chyba nie mogla kupic butkow dla malej na zapas, bo niby panie w sklepie zapewniaja ze za jakis czas taki to a taki rozmiar bedzie dobry, a to nie jest do konca chyba tak....kazdemu dziecku inaczej stopka rosnie...
my na poczatku grudnia przymierzalismy i wszystkie oczywiscie za wielkie byly :-D pani powiedziala, ze za 2-3 miesiace 19 bedzie dobra...no i przyszlismy i nadal za duza :-D takze niestety u nas kupowanie na zapas nie wchodzi w ogole w gre :sorry2::-D

Do góry