reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Hi hi kupiłam wózek :-). Przy okazji dowiedziałam się, że w kwietniu będzie nowa kolekcja Jane.

Jane kupiłaś? :-p W tym sklepie co podałam ci?

Ja dzisiaj byłam w sklepie i widziałam inne rzeczy Jane, np. butelki, smoczki, takie fajnie prezenty wyprawkowe w postaci wielkiej butli z kokardą a w środku przybory Jane (smoczki, butle, szczotka do mycia, itp.) Fajny pomysł :tak:
Oglądałam też Jane Slalom Pro w wersji spacerowej i przyglądałam się rączce - nie wiem blueberry czy tam przypadkiem też nie będzie tego problemu z trzeszczącą rączką po jakimś czasie, bo mam wrażenie, że to się dzieje we wszystkich wózkach, które mają tą rączkę ruchomą. A w Jane Slalom jej się nie wyciąga góra-dół jak w S4, ale można ustawiać położenie samego uchwytu. No ale wózio całkiem fajny :-)

I widziałam właśnie, że na allegro niektórzy robią wyprzedaże kolekcji 2007, więc się domyśliłam, że nowa będzie :-) Ciekawe jakie kolorki będą :-p

Ale Wam dobrze z tymi wózkami... Chciałabym kupić taki jaki mi się spodoba, nie przejmując się ceną... A tak to dalej nie wiem, co kupić.. :baffled:

A propo łobuziakowania :sorry2: Piotruś właśnie wylał wodę z miski dla psów... :sorry2: I biega tam i z powrotem ze swoim bucikiem zwaliwszy przy okazji kilka innych z półki..

A propo łobuziakowania :sorry2: Piotruś właśnie wylał wodę z miski dla psów... :sorry2: I biega tam i z powrotem ze swoim bucikiem zwaliwszy przy okazji kilka innych z półki..

U nas wyciąganie z szafy butów też na porządku dziennym :-p Albo otwieranie szuflad i wyciąganie moich majtek :-p Ogólnie mnóstwo rzeczy leży u nas na podłodze, bo młoda wszystko roznosi i gdzieś zostawia :-D

malaga a jaki wózek ci się podoba? :-)

reklama
Do góry