Miloku!!! Ty mnie nawet nie strasz, bo moja tesciowa sie zbliza wielkimi krokami...... w nastepny piatek juz ma tu byc! Boze! ja tez nie wytrzymam... ona nawet nie umie gotowac

wiec co za pozytek z niej bedzie????????????????????????
Debiutantko- ja tez juz nic nie rozumiem, ale jak dzwonilam dzis do swojej dentystki w Pl i powiedzilam jej ile dzis zapalcilam to stwierdzila, ze chyba tez sie spakuje i wyjedzie.... Za ta kase ona by mi cala szczeke zrobila i dodala zlotego kla gratis!
Dziewczyny- jak to jest z tymi szczepionkami 6w1? bo jak powiedzilam mojej poloznej tu o czyms takim to sie zdziwila i stwierdzila, ze nigdy o tym nie slyszala.... z reszta moja male nie miala jeszcze zadnego szczepienia, tylko dostala po ur vit. K a 1sza szczepionke dostanie za 4.5 tyg, nastepna w 3cim mcu i w 4tym kolejna.... w 12stym itd
Moze bym kupila ta szczepionke w Pl i ja zrobila tu? no tak, ale jak? sama jej nie zrobie tego.... jakby ktoras miala podobny problem i jakos go rozwiazala to prosze o rade.
AAAAA, no i mam jeszcze jedno pytanie... z innej beczki, jak ja moge sobie dodac zdjecie mojej malutkiej, by bylo je widac np u dolu mego nicka??????????????????????????? bo to wazne, tez bym chciala miec ja kolo siebie

dziekuje za odp.... pozdrawiam serdecznie iza