reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

miloku bidulek Tristanek z tym chorobskiem:-(a co to dokladniej za choroba:confused:do konca zycia??czy tylko male dzieci ja maja??

moja Vaneska tez chorutka:-:)sick:ma katarek. i wogole jest przeziebiona:baffled:i w dodatku ma "kluche" na gardelku:-:)sick:mam nadzieje ,ze szybko jej minie:sick:

To do juterka papa

reklama
Dzień dobry:-)
U nas znów pada więc posiedzimy trochę w domku a później do kumpeli, bo samej w domu to już mi się nudzi. Wczoraj byłam u szefa i zaczynam prace od 16.08 ale będę pracować tylko 8 godz i 1 sobotę, więc jest ok. Dzisiaj jedziemy do chrzestnej męża (taka materialistka że szok) z zaproszeniem na chrzciny.

miloku- ja bym sie nie płaszczyła przed teściami, moi do mnie w ogóle nie przyjeżdżaja tylko czekaja na to że my do nich pojedziemy. A jeździmy raz w tygodniu. Teściowa do mnie w ogóle nie dzwoni tylko do męża chociaż to ja siedzę cały dzień z Wiką a nie on, wychodzę z założenia że nic na siłę, jeśli ktoś nie chce to trudno,a nerwy zszarpać to bardzo łatwo.

Ja niestety pracowałam po 9-10 godzin więc dla mnie 8 to teraz jest tylko i miałam 2 soboty pracujace, bo jak się nie robi w żadną to szefulo upieprza pensyjkę całkiem konkretnie ( zabiera prowizję i koniec)

reklama
Do góry