reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

A gdzie jest taka promocja???? :szok::szok:
Ja zamówiłam tutaj: http://fj.fotojoker.pl/

Dziewczyny polecały, jakość zdjęć ponoć dobra, a 0,28 zł za zdjęcie to się naprawdę opłaca :tak:

Ja też mam całe mnóstwo zdjęć Piotrusia :-) Też ciężko mi wybrać, które wywołać, ale tak jak napisałaś - to mus, chyba, że mieszkanie zacznę nimi tapetować :-D

reklama
hej:-)

chyba wszystkie mamy ta manie ;-)fotografowania Naszych pociech:-Dja ostatnio bylam wywolac zdjecia ,a nazbieralo sie ich az 203 i zaplacilam 40 funow (ponad 200zl:szok::szok::szok:) ale dalej je robie:tak::-D:-D:-D

. kurcze drogi taki interes jak niewiem. za sama relacje z kosciola (30 zdjec w albumie) zapalcila 550:szok::szok::szok:
:-)

My znamy fotografa, który bierze 7zł za zdjęcie, dwa lata temu płaciliśy u niego po 5zł. Do tego dał nam jeszcze cd ze wszystkimi zdjęciami:tak:

kurcze mysle juz zeby ograniczyc ilosc tych zdjec ale nie moge sie zdecydowac ktor wyeliminowac Karola na kazdym wyglada ladnie do tego na kazdym przeciez ma inna mine ale z drugiej strony ma dopiero 4 miesiace i szaf zabraknie na zeby pochowac albumy:-D:-D:-D:-D:-D

Ja mam dokładnie ten sam problem, Wiktoria ma już dwa albumy tylko z marca i kwietnia. Wywołałam wtedy 500 zdjęć:zawstydzona/y::happy2:. Nie mogłam się zdecydować, które wybrać, tu inne ułożenie (bo przecież prawie na każdym leżała albo spała), tu znowu inna mina, no i tak się nazbierało.Kupiłam od razu 10 albumów;-) Ale chyba teraz się ograniczę, bo zanim skończy 5 lat to zagrzebiemy się w zdjęciach.

Mam też ten problem, że robię tyle zdjęć, że nie mam czasu ich przeglądać, żeby coś wybrać do wywołania. Też chcę oddać do fotojokera, ale jeszcze mam czas - promocja trwa do września, może zdążę.

Witajcie :-). Mój Karolek dzisiaj miał debiut knajpiany ;-). Byliśmy w mieście u koleżanki, która pracuje w knajpie. Siedzieliśmy sobie w ogródku, synek był nawet grzeczny :tak:. Wypiłam sobie piwko ze spritem i było bardzo miło, chociaż krótko.

Też chyba skorzystam z usług Fotojokera. Cena jest bardzo atrakcyjna :tak:.

JMM ty to jesteś aparatka.:-D Jeszcze nie byłaś?:szok::happy2::rofl2:

Miłej soboty, my dziś wyjeżdżamy do znajomych na imprezkę grillową.
my dzisiaj mieliśmy grilla na działce...fajniusio było:tak: i gorąco - na reszcie:happy2:
co do gina - tak jakoś mam opory iść do niego.:eek: może właśnie dlatego że tak długo zwlekam...
poza tym nie lubie chodzić do gina:zawstydzona/y:...w ciąży było mi łatwiej bo miałam świadomość że nie robie tego dla siebie tylko dla dzidzi...
justin ja tez jeszcze nie bylam u gina.wybieram sie w przyszlym tygodniu juz napewno:tak:
hehe :-D:-D
ja mówie dokładnie tak samo...:"w poniedziałek zadzwonie do niego i sie umówie.." i mija piątek i znowu mówie to samo:szok::-D

Witajcie :-)

Dziś ma być upał, ponad 30 stopni.. A my wybywamy na działkę do teściów :tak: Poopalam się, może grilka zrobimy, choć w południe to chyba nie jest dobry pomysł ;-):-D

Miłej niedzieli dziewczyny :-)

Cześć
Boli mnie dzisiaj głowa, a na dodatek mój synuś wstał o 5-tej :-(. Ostatnio często wstaje o 5-tej, bo je w nocy tylko raz (o 1:00) i jest głodny. Na ogół udaje mi się go potem uśpić, ale dzisiaj jak na złość nie miał wcale ochoty spać.

dzień dobry:-)
u nas dzisiaj niezły skwar:szok:
nunia spala bo 6:30 zjadła butlę i spała do 9:00 no ale obudził ją dzwonek do drzwi:wściekła/y:taka piękna pogoda aż szkoda siedzieć w domu no ale małą nigdy nie wyciągam na takie upały:no:
może późnym popołudniem gdzieś pojedziemy:tak:

Dzień dobry

u nas też od rana ładna pogoda, gorąco. Po obiadku pójdziemy na spacerek :tak:
Wreszcie mogę córci ubrać letnie ciuszki, które zakupiłam a kisiły się w szafie. Już myślałam, że zdąży wyrosnąć z nich zanim je jej założę ;-)

Udanej niedzieli.

reklama
My znamy fotografa, który bierze 7zł za zdjęcie, dwa lata temu płaciliśy u niego po 5zł. Do tego dał nam jeszcze cd ze wszystkimi zdjęciami:tak:

Ja mam dokładnie ten sam problem, Wiktoria ma już dwa albumy tylko z marca i kwietnia. Wywołałam wtedy 500 zdjęć:zawstydzona/y::happy2:. Nie mogłam się zdecydować, które wybrać, tu inne ułożenie (bo przecież prawie na każdym leżała albo spała), tu znowu inna mina, no i tak się nazbierało.Kupiłam od razu 10 albumów;-) Ale chyba teraz się ograniczę, bo zanim skończy 5 lat to zagrzebiemy się w zdjęciach.

Mam też ten problem, że robię tyle zdjęć, że nie mam czasu ich przeglądać, żeby coś wybrać do wywołania. Też chcę odać do fotojokera, ale jeszcze mam czas - promocja trwa do września, może zdążę.

rany julek:szok::szok::szok: ja wybralam 200 zdjec i myslalam ze to sporo ale 500\:-)
Ja bylam w fofojokerze i mi lepek powiedzial ze za 400 zdjec jest wlasnie cos 29 gr a do 400 to jakies 40 gr ale czekac zeby uzbierac te 200 zdjec no nie wiem moze jak pojedziemy na wakacje w gory ale to dopiero za we wrzesniu a cala rodzinka juz psioczy ze chca jakies zdjecie Karolinki ale roznica w cenie jest spora znowu mam dylemato kurczaki:-D

Do góry