reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Dzień dobry!
Właśnie uśpiłam moje maleństwo po porannej zabawie i chyba wezmę się trochę do pracy.:-(

Mam prośbę. Czy może mi ktoś napisać gdzie wkleić adres BBc kode z suwaczkiem? Bo wklejam w różne miejsca i mi się nie wyświetla:-:)-(

reklama
oj dziewczyny,
ja wysiadam. Młody trzeci dzień pod rząd nie śpi prawie w ogóle w dzień ( no może 2 drzemki po 15 minut) . W przerwach płacze jak najęty. POmaga tylko noszenie na rączkach. Ale przecież nie będę go całymi dniami nosić na rączkach bo mi kręgosłup padnie ( i tak już mam z nim problemy) . Czasem uspokaja się tez na chwilę jak się bawi na dywanie na podłodze - ale to max pół godziny. A poza tym płacze i wrzaski.
Wykończona jestem.
Może to przez te upały? Ja ledwo żyję a co dopiero ten biedak.

Witam:-)
ja dzisiaj cały dzien sprzątam:confused2: wczoraj kupiłam kreacje chrzcinową i dokupiłam brakujące drobizgi:tak: najlepsze jest to że kupiłam swiece do chrztu i zapłaciłam 14,99zł a za ten plastik który montuje się na świecy żeby wosk do niego spływał zapłaciłam11zł:-D:confused:
ło jak mi się nie chce nic robić:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

oj dziewczyny,
ja wysiadam. Młody trzeci dzień pod rząd nie śpi prawie w ogóle w dzień ( no może 2 drzemki po 15 minut) . W przerwach płacze jak najęty. POmaga tylko noszenie na rączkach. Ale przecież nie będę go całymi dniami nosić na rączkach bo mi kręgosłup padnie ( i tak już mam z nim problemy) . Czasem uspokaja się tez na chwilę jak się bawi na dywanie na podłodze - ale to max pół godziny. A poza tym płacze i wrzaski.
Wykończona jestem.
Może to przez te upały? Ja ledwo żyję a co dopiero ten biedak.

jak sa upaly to Olivka zachowuje sie identycznie:tak:dlatego ciesze sie, ze u nas lato dosyc chlodne i deszczowe...;-)wlasnie wywiesilam posciel w ogrodzie i oczywiscie pada:wściekła/y:

Witam:-)
ja dzisiaj cały dzien sprzątam:confused2: wczoraj kupiłam kreacje chrzcinową i dokupiłam brakujące drobizgi:tak: najlepsze jest to że kupiłam swiece do chrztu i zapłaciłam 14,99zł a za ten plastik który montuje się na świecy żeby wosk do niego spływał zapłaciłam11zł:-D:confused:
ło jak mi się nie chce nic robić:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

U mnie już po chrzcinach. Niunia przespała prawie całą mszę. A co do wyprawki to razem z butkami i ze świecą to ok. 100zł + u nas w parafii za chrzest też 100 zł. biorą.

U mnie już po chrzcinach. Niunia przespała prawie całą mszę. A co do wyprawki to razem z butkami i ze świecą to ok. 100zł + u nas w parafii za chrzest też 100 zł. biorą.
u nas chrzest 70zł za sukienk zapłaciła 57zł, butki 15zł, skarpetki 4zł + świeca i te pierdółki to wyszło tak ponad 100zł:tak:
kurcze mam trochę stresa jak to wszystko wyjdzie:zawstydzona/y: mam nadzieje że Natalka będzie grzeczna w kościele:confused:

Chrzest jeszcze przed nami. Okazało się, że nasz kościół robi w soboty o 18.00, zatem problem z tym czy robić imprezkę w domu czy w restauracji sam się rozwiązał.
Nie ma najmniejszego sensu robić w restauracji, bo po wszystkim zanim byśmy tam dotarli to pewnie przed 20.00 by było :dull:
Także robimy w domku. Koszty pewnie też będą niższe :-p

Od wczoraj biorę SkrzypoVitę na te moje cholerne włosy. Mam nadzieję, że w końcu przestanę je garściami wyciągać :dry:

reklama
Do góry