reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

malaga, a jak tam u ciebie?zapal do cwiczen nie minal?:-)
Zapał jest, ale dwa dni odpuściłam z braku czasu, a wieczorem już mi się nie chciało, bo byłam zapchana kolacją :zawstydzona/y: Dziś już na pewno będę ćwiczyć :tak: Powiem Wam, że po pierwszym dniu ćwiczeń 100 brzuszków, ale niepełnych, tylko takiego spinania) miałam takie zakwasy, że na drugi dzień, żeby zrobić brzuszki musiałam z bólu zaciskać zęby :-D

Piotruś dziś w nocy zafundował mi małe przedstawienie, nie wiedziałam co robić, odłożyłam go po karmieniu do łóżeczka, a on śpiąc:szok: przewracał się z boku na bok, prężył się , fikał nogami, nie mogłam go utulić, musiałam go obudzić, żeby jeszcze raz zasnął,
nie wiem co to było:baffled::eek::shocked2::sick::oo::hmm:
Mój Piotruś też tak miał kilka razy :tak: Musiałam go wziąść na ręce, przytulić, i jak się uspokoił odkładałam do łóżeczka i spał dalej :tak:

magdakap - gratuluję pierwszego ząbka :-)

bogda - witaj :-)

kamilas - zazdroszczę... A ja niedługo do pracy...

reklama
U nas niby ciepło - ale wieje strasznie.
My juz sie powoli pakujemy na wakcje. NASZE PIERWSZE WAKACJE Z BORYSKIEM:tak::tak::tak:. Jedziemy juz w piatek na prawie dwa tygodnie na Mazury a potem na coroczny zjazd rodzinny do Poznania.
Ale fajnie, a w zeszłym roku na Mazurach byłam w ciąży....:happy:
To kawał drogi przed Wami :-).

uw sumie byłyśmy z 15 min bo obok mojego bloku ocieplaja nastepny i ci faceci z rusztowania zaczeli walic jakieś teksty głupie:angry::angry::angry:
buraki:angry::angry::angry:

Nie znoszę takiego buractwa :baffled: Najlepsze, że ci panowie myślą, że są zabawni :dry:

U nas niby ciepło - ale wieje strasznie.
My juz sie powoli pakujemy na wakcje. NASZE PIERWSZE WAKACJE Z BORYSKIEM:tak::tak::tak:. Jedziemy juz w piatek na prawie dwa tygodnie na Mazury a potem na coroczny zjazd rodzinny do Poznania.
Ale fajnie, a w zeszłym roku na Mazurach byłam w ciąży....:happy:

Ale ci fajnie! Zazdroszczę :sorry2: Miłego wypoczynku.

Zapał jest, ale dwa dni odpuściłam z braku czasu, a wieczorem już mi się nie chciało, bo byłam zapchana kolacją :zawstydzona/y:

Hihi ;-):laugh2:
Ja ani razu się nie zmusiłam od tego czasu :-p
Kiedy wracasz do pracy? Ja już jestem chora jak o tym pomyślę :sick:

O jacie...to już niedługo. Współczuję :-(
Ja nie wiem jak ja przeżyję 3 września, zapłaczę się...będę najmniej wydajnym pracownikiem i do tego zwiększę opłaty za telefon w firmie bo będę do domu wydzwaniać non stop :rofl2:

Zapał jest, ale dwa dni odpuściłam z braku czasu, a wieczorem już mi się nie chciało, bo byłam zapchana kolacją :zawstydzona/y: Dziś już na pewno będę ćwiczyć :tak: Powiem Wam, że po pierwszym dniu ćwiczeń 100 brzuszków, ale niepełnych, tylko takiego spinania) miałam takie zakwasy, że na drugi dzień, żeby zrobić brzuszki musiałam z bólu zaciskać zęby :-D

Malaga zazdroszczę wytrwałości. Ja ledwie 30 brzuszków robię:-( Ale trochę mnie zmotywowałaś:tak:

Hej!

ukłony dla wszystkich którzy ćwiczą! ja ciągle zaczynam i przerywam:dry:

byłam po zapas deserków bo Zosia dziś zjadła cały na raz:szok: jak jej dawałam swoje jabłko to nie chciała a ze słoja wcina pewnie smaczniejsze bo ja jej dałam kwaśną papierówkę:-D

malaga mnie zmotywowała i borę się za siebie:-D
dzisiaj zrobię 30brzuszków na wprost, 30 skrętnych w prawo, 30 w lewo i 30 z nogami uniesionymi do góry:-D:cool2:

reklama
malaga mnie zmotywowała i borę się za siebie:-D
dzisiaj zrobię 30brzuszków na wprost, 30 skrętnych w prawo, 30 w lewo i 30 z nogami uniesionymi do góry:-D:cool2:

O rany...a ja dalej nic :zawstydzona/y::sorry2:

Na Bebilonie pojawiła się czerwona naklejka, że coś tam zawiera i dzięki temu jest o 8 zł droższy :szok:. Przynajmniej w Realu.

Widziałam, kupiłam ostatnio...ale w Rossmannie jest tylko o 1zł droższy od starej wersji. Cwaniaki jednak podnieśli cenę, wystawili nowe mleko...ale tylko jako pierwsze, a za nim już te stare i oczywiście w nowej, wyższej cenie...Chciałam kupić 2 opakowania, ale się na nich zeźliłam za to, że chcą mnie zrobić w balona i wzięłam tylko jedno opakowanie :-p
Ale z tego co pamiętam to ja i tak dużo więcej płacę od ciebie za to mleko nie :confused:

Do góry