reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
miloku ja od misiąca nic nie jem po 19 i waga też jest w miejscu:angry: jedyne co udało mi się zgubic to 3 kg przy okazji choroby:-)

włożyłam dzisiaj kolczyka do pępka:-D sama :-D myslałam że ta dziura zarosła i jak poszłam do kosmetyczki a ta powiedziała 80zł:szok: zaoszczędziłam:-p

Dziewczyny Dziękujemy pięknie za życzenia :tak::happy2::happy::happy:
Debiutantko a tak sie denerwowałaś a poszło gładko :tak:
ja tak jem jak popadnie i kiedy popadnie :zawstydzona/y: a waga w dół, nie wiem czemu sie tak dzieje:confused:. tylko skóra na brzuchu jakaś taka pomarszczona została. brzydko to wygląda :baffled::zawstydzona/y:

a ja Wam powiem, że od początku raz w nocy wstawał mąż (butla) a raz ja (cyc) i nie zmienimy tego do czasu aż przestanie sie budzić

miloku - ale szalejesz z ćwiczeniami

A ja już nie prasuję rzeczy małego ;-).

Moja mama śmieje się ze mnie, że chyba mam jeszcze dużo czasu, skoro prasuje wszystkie ciuszki. Ona czeka, kiedy jej przyznam rację, że jednak nie trzeba wszystkiego prasować, chyba się poddam i zaoszczędzę przez to czasu:baffled:.

A Piotruś to albo zemdlał, albo rzeczywiście zasnął, no ile mozna płakać:no:,
tyn razem mąż bujał w wózku:angry:.

Idę spać, do jutra.

Dzień doberek :-)

Ja ciuszki małej prasuje, ale dlatego, że inaczej widać, że są niewyprasowane :eek: Prawie w ogóle za to nie prasuję naszych ciuchów ;-)

dzień dobry:-)
to ja jestem zboczona, bo prasuje nawet ręczniki:sorry2: wczoraj wyprałam pościel i dzisiaj będzie prasowańsko:tak:

Ja naszych oczywiście też nie prasuję :-). No chyba że coś rzeczywiście wymaga wyprasowania ;-).

No dokładnie :-pWiele ciuchów mamy jednak takich, że nie trzeba (po nałożeniu na ciało prostują się :rofl2:).
Ja po prostu nienawidzę prasowania :sick:

dzień dobry:-)
to ja jestem zboczona, bo prasuje nawet ręczniki:sorry2: wczoraj wyprałam pościel i dzisiaj będzie prasowańsko:tak:

O nie...nic z tych rzeczy :-D Jesteś zboczona :tak::rofl2:

reklama
Do góry