Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny, napiszcie jeszcze raz jak się nazywa ta super odżywka do włosów i gdzie się ją kupuje.
Sprzedałam chustę na Allegro i idę na pocztę ją wysłać :-).
Ja tak samo. Nie mogę patrzeć jak coś jest chociaż trochę pogniecione.dzień dobry:-)
to ja jestem zboczona, bo prasuje nawet ręcznikiwczoraj wyprałam pościel i dzisiaj będzie prasowańsko
![]()
dzięki :-)Henna Treatment Wax lub w innej kolejności te wyrazy, ale sens ten samKupisz w aptece.
Próbowałam, ale jakoś nam nie leżała. Zamówiłam sobie nosidełko, może będzie lepsze.A w końcu używałaś jej?
Mój mały też dzisiaj o mało nie spadł. Rano go położyłam koło siebie na łóżku na brzuchu, specjalnie zwróciłam uwagę, że miał miejsce żeby się przewrócić bezpiecznie na plecy i sobie drzemałam. Coś mnie chyba tknęło, że otworzyłam oczy, a on był w trakcie obracania się na plecy i już miał głowę za łóżkiem. W ostatniej chwili go złapałam.dziecko mi spadlo z lozka
odwrocilam sie tylko, zeby wrzucic pieluche do kosza, a ona zrobila kilka obrotow i zleciala:-(
musze bardziej uwazac![]()